spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - Εθελοντική Υπηρεσία Δασοπροστασίας Πυρόσβεσης Δήμου Ηλιούπολης
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - Εθελοντική Υπηρεσία Δασοπροστασίας Πυρόσβεσης Δήμου Ηλιούπολης PDF Εκτύπωση E-mail
  
12.07.11

eydph_2011Δεν χρειάζονται πολλά λόγια για να πείσει κανείς για την ανάγκη προστασίας του περιβάλλοντος, και ειδικά στην πόλη μας, του Υμηττού, ενός από τους τελευταίους πνεύμονες πρασίνου της Αττικής.
Η Εθελοντική Υπηρεσία Δασοπροστασίας Πυρόσβεσης Δήμου Ηλιούπολης, έχει επιτελέσει στα χρόνια ύπαρξής της σημαντικό έργο στην κατεύθυνση αυτή, βασιζόμενη, πέραν της αρωγής της κεντρικής διοίκησης και του Δήμου, κυρίως στην ανιδιοτελή διάθεση προσφοράς και το μεράκι των ανθρώπων που τη στελεχώνουν.
Η φετινή συγκυρία είναι ιδιαίτερα κρίσιμη, καθώς αφενός αποτελεί πολλαπλός μεταβατική χρονιά, ιδίως ως προς την ίδρυση Δασαρχείου Υμηττού, κι αφετέρου γιατί λόγω της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας, πρέπει να επιτελέσουμε το ίδιο και καλύτερο έργο με λιγότερους πόρους.

Γι’ αυτό, απευθύνουμε και φέτος το κάλεσμά μας, αυτή τη φορά ακόμη πιο έντονα, για τη συμμετοχή εθελοντών στην κοινή μας προσπάθεια προστασίας του Υμηττού. Γνωρίζουμε ότι οι απλοί πολίτες που πάντα ήταν δίπλα μας σε αυτόν τον κοινό και εθελοντικό αγώνα, έχουν πολλά προβλήματα που τους απορροφούν, καθιστώντας δύσκολη την ενασχόληση με άλλα θέματα, όσο και σημαντικά να είναι.
Όμως, επίσης γνωρίζουμε την τεράστια δυναμική που αναπτύσσει το εθελοντικό κίνημα και στην πόλη μας, σε μία πραγματική συμμετοχή στην κοινωνία των πολιτών, την πραγματική διάθεση των πολιτών να δώσουν από το υστέρημα του χρόνου και του ενδιαφέροντός τους όταν νιώθουν ότι συμμετέχουν σε ένα κοινό αγώνα που φέρνει ένα πολύτιμο αποτέλεσμα.
Καλούμε, λοιπόν, όσους και όσες επιθυμούν να προσφέρουν έστω και λίγο χρόνο στην προστασία του Υμηττού μας να απευθυνθούν άμεσα στην ομάδα μας στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας:

2109930273, 6977923218, 6936280692

www.forestprotection.gr /  info@forestprotection.

 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB