spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow Ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης "ΗΛΙΟΥ-ΠΟΛΙΣ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ"
Ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης "ΗΛΙΟΥ-ΠΟΛΙΣ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ" PDF Εκτύπωση E-mail
  
12.07.11
logo_iliou_polisΟργή και αγανάκτηση μας προκαλεί η πρωτοφανής, για τα χρονικά του Δήμου μας, προσπάθεια διαστρέβλωσης και σπίλωσης της δημοτικής κίνησης "Ηλίου-πόλις - ανθρώπινη πόλη" και του επικεφαλής της, δημοτικού συμβούλου, Χρήστου Κοκοτίνη.
     Συγκεκριμένα, στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (5/7/11), η οποία ήταν συνέχεια της συνεδρίασης της 30/6 που διεκόπη, συζητήθηκε στην ημερήσια διάταξη το θέμα: «Καθορισμός εξόδων παράστασης προέδρων και αντιπροέδρων των Δ.Σ των Ν.Π.Δ.Δ.».
     Ο Χρήστος Κοκοτίνης επανέλαβε την πάγια θέση της δημοτικής μας Κίνησης, η οποία έχει διατυπωθεί από την πρώτη φορά που τέθηκε τέτοιο ζήτημα σε Δημοτικό Συμβούλιο, και είναι η εξής: «Η συμμετοχή όλων μας στα κοινά της πόλης, αποτελεί προσωπική πολιτική επιλογή του καθενός μας σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται να σχετίζεται με οικονομικά οφέλη». Μάλιστα επισήμανε πως στην οικονομική συγκυρία που ζούμε, η πρόταση Δημοτικής Αρχής να δοθούν τα υψηλότερα προβλεπόμενα ποσά στους προέδρους και αντιπροέδρους των Ν.Π.Δ.Δ. ως  "έξοδα παράστασης", αποτελεί ύψιστη πρόκληση για την κοινωνία και τους πολίτες.
Παρ όλα αυτά ο Δήμος Ηλιούπολης (με ευθύνη και της προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου που το υπογράφει) ανάρτησε στο διαδίκτυο (διαύγεια) πως οι αποφάσεις (214/2011 -214Β/2011) έχουν παρθεί ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο.
Καταγγέλλουμε τις πρακτικές αυτές σε όλους τους συμπολίτες μας και επιστρέφουμε τη λάσπη στον εμπνευστή της, όσο ψηλά κι αν βρίσκεται αυτός.
Καλούμε την κα Ζαννιά να μεριμνήσει προσωπικά – όπως επιβάλλει ο θεσμικός της ρόλος - για την αποκατάσταση της Αλήθειας και του κύρους του Δημοτικού Συμβουλίου.

Το Γραφείο Τύπου
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB