spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow Συνάντηση για το αντιπλημμυρικό της Aναστάσεως
Συνάντηση για το αντιπλημμυρικό της Aναστάσεως PDF Εκτύπωση E-mail
  
25.06.09

Την Δευτέρα  15 Ιουνίου 2009, πραγματοποιήθηκε συνάντηση των Αντιδημάρχων τεχνικών υπηρεσιών Δήμου Βύρωνα και Ηλιούπολης  Κωνσταντίνος Ζούμπος και Αραμπατζή Γαβριήλ, στη αίθουσα συσκέψεων της Τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Βύρωνα μετά από πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ηλιούπολης.

Το θέμα της συνάντησης ήταν το σοβαρό πρόβλημα που δημιουργείται κάθε φορά που βρέχει, στους δρόμους μπροστά από κοιμητήριο του Δήμου Ηλιούπολης που βρίσκεται στα όρια των δύο δήμων Βύρωνα Ηλιούπολης . Οι δρόμοι 28ης Οκτωβρίου στον Καρέα και στη συνέχεια η Αριστοτέλους και η Αναστάσεως μέχρι την Κατεχάκη  μετατρέπονται σε ποτάμια, βάζοντας σε κίνδυνο την ζωή των δημοτών.


zoympos-arampatzisΗ μέχρι σήμερα απάντηση που δινόταν από τις αρμόδιες υπηρεσίες ήταν ότι τα νερά αυτά δεν μπορούν να οδηγηθούν πουθενά γιατί δεν υπάρχει κατάλληλος αγωγός ώστε να τα δεχτεί.

Οι αντιδήμαρχοι αποφάσισαν να πιέσουν από κοινού τις αρμόδιες υπηρεσίες ώστε να δοθεί λύση στο πρόβλημα αυτό, μια και τώρα είναι η ευκαιρία γιατί ο αγωγός που  κατασκευάζεται στην Ηλιούπολη θα πρέπει να δεχτεί και τα νερά από την Αναστάσεως.

Επίσης κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν και άλλα κοινά θέματα όπως το κυκλοφοριακό πρόβλημα και η Περιφερειακή Υμηττού.

Τελευταία ανανέωση ( 26.06.09 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB