spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης στον Πρόεδρο της Αττικό Μετρό Α.Ε.
Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης στον Πρόεδρο της Αττικό Μετρό Α.Ε. PDF Εκτύπωση E-mail
  
21.06.09

giannis_anagnwstouΣυνάντηση με τον Πρόεδρο της Αττικό Μετρό Α.Ε. κ. Γιώργο Γιαννή, είχε ο δήμαρχος Ηλιούπολης Γιάννης Αναγνώστου και ο αντιδήμαρχος τεχνικής υπηρεσίας Γαβριήλ Αραμπατζής . Στην συνάντηση παραβρέθηκαν και υπηρεσιακοί παράγοντες  της Αττικό Μετρό Α.Ε..Το κύριο θέμα της συνάντησης ήταν η δημιουργία χώρου στάθμευσης στην Κάτω Ηλιούπολη, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και η ανάπλαση του περιβάλλων χώρου στον νέο σταθμό μετρό.

Επίσης κατά τη διάρκεια της συζήτησης τέθηκε θέμα για την άσχημη κατάσταση που επικρατεί στον τερματικό σταθμό σήμερα στον Άγιο Κωνσταντίνο και την μη εκπλήρωση διαφόρων συμβατικών υποχρεώσεων του Μετρό γύρω από τον τερματικό σταθμό ( το τρίγωνο πρασίνου μεταξύ Βουλιαγμένης, Δήλου και Καλύμνου ) καθώς και την επικινδυνότητα που υπάρχει στο σημείο αυτό με τους πεζούς που προσπαθούν να διασχίσουν τη Βουλιαγμένης.

Ο κ. Γιαννής ανακοίνωσε ότι οι νέοι σταθμοί Ηλιούπολης , Αλίμου Αργυρούπολης και Ελληνικού υπολογίζεται ότι θα λειτουργήσουν τον Μάρτιο 2010 και ότι το Αττικό Μετρό προτίθεται να κατασκευάσει πάρκινγ στο χώρο του δημοτικού γηπέδου περίπου 700 θέσεων παρά τις τεχνικές δυσκολίες που προέκυψαν μετά από τις πρώτες συναντήσεις των υπηρεσιακών παραγόντων του Δήμου και της Αττικό Μετρό. Επίσης δεσμεύτηκε να αναλάβει άμεσα πρωτοβουλία έστω και με νέα εργολαβία για την κατάλληλη διαμόρφωση  του τριγώνου που περικλείεται από τις οδούς Βουλιαγμένης, Δήλου και Καλύμνου.

Τελευταία ανανέωση ( 21.06.09 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB