spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow Εγκαινιάσθηκε το νέο υπερσύγχρονο Κέντρο Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών (ΚΔΑΥ) στην Ελευσίνα
Εγκαινιάσθηκε το νέο υπερσύγχρονο Κέντρο Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών (ΚΔΑΥ) στην Ελευσίνα PDF Εκτύπωση E-mail
  
02.05.09
Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου υπερσύγχρονου Κέντρου Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών (ΚΔΑΥ) στην Ελευσίνα από την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ) σε συνεργασία με το Δήμο Ελευσίνας.
Την εργοστασιακή μονάδα εγκαινίασε ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Χωροταξίας, Σταύρος Καλογιάννης, ενώ ομιλητές ήταν ο δήμαρχος Ελευσίνας Γιώργος Αμπατζόγλου και ο πρόεδρος του Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης, Λουκάς Κόμης. Παράλληλα, παρευρέθηκαν ο υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Αθανάσιος Μπούρας, ο αντινομάρχης Δυτικής Αττικής Ιωάννης Πομώνης, ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Αναστάσιος Νεράντζης, πολλοί εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς και σχετικοί επιχειρηματικοί φορείς.
Το νέο ΚΔΑΥ βρίσκεται κατά μήκος της Περιφερειακής Οδού Αθηνών-Κορίνθου, στην περιοχή της Ελευσίνας και διαθέτει, τις πιο σύγχρονες λύσεις τεχνολογίας στον τομέα της διαλογής ανακυκλώσιμων υλικών (οπτικούς διαχωριστές, βαλλιστικό και περιστροφικό κόσκινο, μαγνήτες σιδήρων). Κατά τη λειτουργία της μονάδας, πραγματοποιείται η ταξινόμηση και διαχωρισμός των υλικών συσκευασίας, σε επιμέρους κατηγορίες όπως: χαρτί-χαρτόνι συσκευασίας, χαρτί εντύπων, χάρτινες συσκευασίες υγρών, πλαστικές φιάλες , λοιπά πλαστικά , πλαστικό φιλμ, γυάλινες φιάλες και δοχεία, συσκευασίες από λευκοσίδηρο και αλουμίνιο.
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB