spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow Απομάκρυνση Κεραιών Κινητής Τηλεφωνίας
Απομάκρυνση Κεραιών Κινητής Τηλεφωνίας PDF Εκτύπωση E-mail
  
02.05.09
keraia1Μια ακόμη παράνομη κεραία κινητής τηλεφωνίας απομακρύνθηκε από την περιοχή της Αγίας Μαρίνας στην Ηλιούπολη, κατόπιν σχετικής δικαστικής απόφασης. Η κεραία είχε τοποθετηθεί αυθαίρετα πριν από αρκετά χρόνια σε διώροφο κτίριο στη οδό Ηδης. Μια μεγάλη νίκη των κατοίκων της περιοχής και της δημοτικής αρχής που κράτησε την υπόσχεσή της για την αποξήλωση της κεραίας. Λίγες μέρες προτού ξηλωθεί η παράνομη κεραία ο Δήμαρχος Γιάννης Αναγνώστου και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας Γαβριήλ Αραμπατζής είχαν συνάντηση με την επιτροπή των κατοίκων για να κανονιστούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες για την οριστική απομάκρυνση της κεραίας.

Θέμα ημερών, φαίνεται να είναι τελικά, η αποξήλωση και άλλης κεραίας κινητής τηλεφωνίας που βρίσκεται στην πόλη μας στην οδό Φειδίου. Μετά τις συντονισμένες ενέργειες που έγιναν από την Τεχνική και Νομική υπηρεσία του Δήμου εκδόθηκε η απόφαση από την επιτροπή της πολεοδομίας ότι η κεραία είναι αυθαίρετη. Προκειμένου να εκδοθεί η απόφαση κατεδάφισης από τη Νομαρχία η τεχνική υπηρεσία έστειλε έγγραφο ότι διαθέτει συνεργείο κατεδάφισης για την αποξήλωση της κεραίας.
Η απομάκρυνση της κεραίας στην Ήδης και η απόφαση της Πολεοδομίας για την Φειδίου αποτελούν δικαίωση της στρατηγικής που ακολουθεί η Δημοτική αρχή , προκειμένου να έλθει ένα σύννομο αποτέλεσμα, επωφελές για τους κατοίκους, μέσα από τις προβλεπόμενες κατά Νόμο διαδικασίες.

 

 keraia2  keraia3
Τελευταία ανανέωση ( 02.05.09 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB