spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow Περιφερειακή Υμηττού Γραμματεία της “Δημοτικής Αλλαγής”
Περιφερειακή Υμηττού Γραμματεία της “Δημοτικής Αλλαγής” PDF Εκτύπωση E-mail
  
14.03.09
Η Δημοτική Αλλαγή εκφράζει την ικανοποίηση της για την αποδοχή απόψεων και προτάσεων που έχει κάνει εδώ και αρκετό καιρό για το έργο (υπογειοποίηση του έργου, πρόσβαση πεζών στον ορεινό όγκο κ.α.) και ταυτόχρονα την ανησυχία της για το αν το έργο θα μείνει μόνο μια εξαγγελία, με αποκλειστική ευθύνη της Κυβέρνησης και του κ. Σουφλιά.

Τονίζει ότι η εξαγγελία του έργου δεν έχει συνοδευτεί από όλες τις αναγκαίες κανονιστικές και νομοθετικές ρυθμίσεις, που αν δεν προηγηθούν της προκήρυξης προσεκτικά και τεκμηριωμένα θα οδηγήσουν την έναρξη υλοποίησής του στο μακρινό μέλλον Ταυτόχρονα προτείνει και απαιτεί:

    * Την ενημέρωση των πολιτών, σε ανοιχτή εκδήλωση που θα κληθούν οι μελετητές για την παρουσίαση των λύσεων που προτείνουν, ώστε να δοθούν πιθανές διευκρινήσεις και να συζητηθούν λύσεις σε προβλήματα που πιθανών δεν έχουν προβλεφθεί.

    * Διαρκή δημόσια διαβούλευση με τους δημότες της πόλης μας

    * Την ανάθεση Συγκοινωνιακής και Περιβαλλοντικής μελέτης, που θα λαμβάνει υπόψη τη νέα οδό και θα μελετά τις επιβαρύνσεις στον αστικό ιστό λαμβάνοντας ιδιαίτερη μέριμνα για το σεβασμό της ποιότητας του αέρα και της όχλησης της γειτονιάς.

    * Τέλος την πρόταση αντισταθμιστικών περιβαλλοντικών και συγκοινωνιακών μέτρων και έργων.

Η Δημοτική Αλλαγή πιστή στις αρχές της και με προτεραιότητα στην προστασία του περιβάλλοντος, στο συμφέρον και στην ασφάλεια του Πολίτη και στην ανάγκη βελτίωσης του βιοτικού του επιπέδου, δεσμεύεται να παρακολουθεί και να ενημερώνει για τυχόν καθυστερήσεις ή απόπειρες υποβάθμισης του λαού της Ηλιούπολης.

Για τη Γραμματεία της Δημοτικής Αλλαγής

Ο Συντονιστής - Χατζηδάκης Γιώργος
Τελευταία ανανέωση ( 14.03.09 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB