spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow Εμπρηστικός μηχανισμός εξερράγη στην οικία του εισαγγελέα Δ.Παπαγγελόπουλου στην Ηλιούπολη
Εμπρηστικός μηχανισμός εξερράγη στην οικία του εισαγγελέα Δ.Παπαγγελόπουλου στην Ηλιούπολη PDF Εκτύπωση E-mail
  
13.02.09
terror1Επίθεση με εμπρηστικό μηχανισμό, που αποτελείτο από γκαζάκια, σημειώθηκε στην είσοδο της κατοικίας του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, στην Ηλιούπολη, τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Από την εμπρηστική επίθεση, που σημειώθηκε στις 06:30, προκλήθηκαν υλικές ζημιές. Επί τόπου έσπευσαν δύο οχήματα της πυροσβεστικής, καθώς και κλιμάκιο της αστυνομίας.  Η ΕΛ.ΑΣ. προβληματίζεται για το γεγονός, καθώς ο κ. Παπαγγελόπουλος προΐσταται των ερευνών για την τρομοκρατία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η εμπρηστική επίθεση σημειώθηκε περίπου την ώρα που αλλάζουν βάρδια οι άνδρες της ασφάλειας του κ. Παπαγγελόπουλου. Την επίθεση καταδίκασε η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος, η οποία διαπιστώνει «και πάλι την αδυναμία της πολιτείας να εξασφαλίσει επαρκή μέτρα φύλαξης και προστασίας των λειτουργών του κράτους που -ως εκ των καθηκόντων τους- είναι εκτεθειμένοι σε πολυποίκιλους κινδύνους.» Εμπρηστικές επιθέσεις σημειώθηκαν επίσης  σε δύο ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας στα Πετράλωνα, και  στην είσοδο του  Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου (Hellenic Postbank) στον Αγ. Δημήτριο.

Τελευταία ανανέωση ( 13.02.09 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB