spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow Kοπή της πίτας της Δημοτικής Παράταξης «Νέες Αξίες για το Μοσχάτο»
Kοπή της πίτας της Δημοτικής Παράταξης «Νέες Αξίες για το Μοσχάτο» PDF Εκτύπωση E-mail
  
13.02.09
spanakisΜε κεντρικό σύνθημα «Πρώτα το Μοσχάτο» ο Βασίλης Σπανάκης ευχαρίστησε το μεγάλο πλήθος κόσμου που προσήλθε στην καθιερωμένη κοπή της πίτας της Δημοτικής Παράταξης «Νέες Αξίες για το Μοσχάτο» που έγινε σε γνωστό κατάστημα του Βόρειου Μοσχάτου επί της οδού Ελ.Βενιζέλου (πρώην Γράμμου).
Ο Βασίλης Σπανάκης ζήτησε από τους φίλους της δημοτικής παράταξης την βοήθεια τους για την νίκη στις δημοτικές εκλογές του 2010. Είπε χαρακτηριστικά ότι «στις επόμενες Δημοτικές Εκλογές οι πολίτες θα επιλέξουν την παράταξή μας, όχι για να διοικήσουμε απλά το Δήμο, αλλά για να αλλάξουμε την πόλη μας.».

Κατά τον χαιρετισμό του ο κ. Σπανάκης ήταν επικριτικός στην Δημοτική Αρχή για την ανυπαρξία έργων στον Δήμο την διετία που πέρασε και την κακή οικονομική κατάσταση που έχει έρθει ο Δήμος. Χαρακτηριστικά είπε ότι «η Δημοτική Αρχή Παπαντώνη τα χρόνια που διοικεί τον Δήμο έχει χτυπήσει την πόρτα της τράπεζας πάνω από 30 φορές και οι πολίτες έχουν πληρώσει σε τόκους τουλάχιστον ένα κολυμβητήριο».

Ο Βασίλης Σπανάκης καταχειροκροτήθηκε όταν αναναφέρθηκε στη δημιουργία του δεύτερου σταθμού του ΗΣΑΠ στην περιοχή που ήταν ένα αίτημα των κατοίκων της περιοχής και τόνισε την ανάγκη αναβάθμισης των ξεχασμένων γειτονιών όπως εκείνης του Βόρειου Μοσχάτου.

Τέλος, ευχαρίστησε τους προέδρους των σωματείων που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, τους φορείς της εκπαιδευτικής κοινότητας καθώς επίσης και το πλήθος κόσμου που έδωσε το δυναμικό παρόν.
Τελευταία ανανέωση ( 14.02.09 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB