spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow Δολοφονία κομμωτή στην Ηλιούπολη
Δολοφονία κομμωτή στην Ηλιούπολη PDF Εκτύπωση E-mail
  
04.02.09
Αγρια δολοφονημένος μέσα στο σπίτι του, στην Ηλιούπολη, βρέθηκε την Τρίτη 3/2/2009 το μεσημέρι ένας 43χρονος ομοφυλόφιλος κομμωτής, ο οποίος είχε να δώσει σημάδια ζωής από το πρωί της περασμένης Κυριακής.

Τον άτυχο κομμωτή βρήκαν λίγο πριν από τις 3.00 το μεσημέρι της Τρίτης νεκρό μέσα στην οικία του, στην οδό Αριστοτέλους 13, αστυνομικοί του τμήματος Ηλιούπολης, από τους οποίους είχε ζητήσει βοήθεια ένας φίλος του, που ανησυχούσε για την περίεργη εξαφάνισή του. Ο φίλος του ο Νίκος, που έμενε ακριβώς από κάτω, έβλεπε αναμμένα τα φώτα του σπιτιού, αλλά δεν μπορούσε να εντοπίσει στο τηλέφωνο τον 43χρονο. Επίσης, το αυτοκίνητό του βρισκόταν έξω από το σπίτι, σκεπασμένο με κουκούλα, γεγονός που έδειχνε ότι δεν έλειπε.
Αστυνομικοί που μετέβησαν στο σπίτι, μόλις άνοιξαν την πόρτα αντίκρισαν, μέσα σε μια λίμνη αίματος, το κατακρεουργημένο πτώμα του κομμωτή και αμέσως ενημέρωσαν το τμήμα ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.
Οπως ανέφερε στην «Espresso» ο ιατροδικαστής Νίκος Καλογριάς, που ανέλαβε την νεκροψία - νεκροτομή «το θύμα φέρει δέκα μαχαιριές στο θώρακα και στην κοιλιά, βρέθηκε σε ύπτια θέση στο πάτωμα του σαλονιού, φορούσε ρούχα, ενώ δεν φαίνεται να προέβαλε αντίσταση» τόνισε και πρόσθεσε: «Πρόκειται για ένα άγριο έγκλημα. Ο χρόνος θανάτου επήλθε πριν ώρες».
Η είδηση του θανάτου του κομμωτή προκάλεσε σοκ σε όσους τους γνώριζαν στη γειτονιά καθώς όπως έλεγαν: «Ηταν ένας φιλήσυχος άνθρωπος. Διατηρούσε για χρόνια κομμωτήριο στο κέντρο της Αθήνας, το οποίο στη συνέχεια νοίκιασε σε άλλο φίλο του κομμωτή. Οι γονείς του έχουν πεθάνει, δεν είχε παντρευτεί και το χόμπι του ήταν τα ταξίδια και η αγορά παλιών αντικειμένων από το παζάρι στο Μοναστηράκι».
Σύμφωνα με τους αστυνομικούς το έγκλημα πρέπει να σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής. Το σπίτι δεν έφερε ίχνη διάρρηξης, γεγονός που σημαίνει ότι το θύμα γνώριζε το δράστη, ο οποίος μετά την αποτρόπαια πράξη του απλά έκλεισε την πόρτα και έφυγε.
Οι έρευνες των αστυνομικών στρέφονται στις πιάτσες του αγοραίου έρωτα καθώς τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι πρόκειται για σεξουαλικό έγκλημα.
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB