spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow Σύλλογος Κρητών Ηλιούπολης εκδηλώσεις Δεκεμβρίου 2008 και Ιανουαρίου 2009
Σύλλογος Κρητών Ηλιούπολης εκδηλώσεις Δεκεμβρίου 2008 και Ιανουαρίου 2009 PDF Εκτύπωση E-mail
  
02.02.09
Η περίοδος των εορτών των Χριστουγέννων είναι για όλους μας μία περίοδος γεμάτη δραστηριότητες και δράσεις. Μέσα σε αυτό το πνεύμα κινήθηκε και ο Σύλλογος Κρητών Ηλιούπολης….
Οι δραστηριότητες άρχισαν από το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου με την παιδική γιορτή που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του συλλόγου. Τα Κρητικόπουλα και οι φίλοι τους είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με κουκλοθέατρο στο πνεύμα των ημερών να χορέψουν να διασκεδάσουν και να γευθούν χριστουγεννιάτικες λιχουδιές..

 Την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς Χορωδία από τα παιδιά του συλλόγου έψαλλαν τα κάλαντα στις αρχές ,τους φορείς της πόλης , στο γηροκομείο ‘'Αγία Ταβιθά ‘' όπου τα παιδία πρόσφεραν στους ηλικιωμένους παραδοσιακές δίπλες , και σε πολλούς φίλους του συλλόγου μας...
    Την Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2009 παρουσία πολλών πατριωτών μας, των Δημοτικών αρχόντων και πολλών φίλων στα γραφεία του συλλόγου μας έγινε η  κοπή της Βασιλόπιτας. Στη συνέχεια όλοι μαζί απολαύσαμε το πιλάφι με το βραστό που μαγείρεψε ο αντιπρόεδρος του συλλόγου μας κ. Νιολάκης Μανόλης... Φυσικά έγινε το αδιαχώρητο ..πολλοί γνωρίζουν ότι οι εκδηλώσεις  του συλλόγου μας είναι πάντα πετυχημένες διότι οι φίλοι και τα μέλη, ενισχύουν την κάθε προσπάθεια μας...
     Το Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2009 ο σύλλογος πραγματοποίησε τον ετήσιο χορό του στο κέντρο ΝΕΟ ΚΑΣΤΡΟ  στη Δάφνη. Η προσέλευση και πάλι του κόσμου ήταν μεγάλη επιβεβαιώνοντας για μια άλλη φορά τη φήμη του συλλόγου. Στην εκδήλωση αυτή παρέστησαν...Ο πρώην  Πρόεδρος της Βουλής κ. Απόστολος Κακλαμάνης , ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών κ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης , και πολλοί άλλοι Βουλευτές...Επίσης ο Δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Γιάννης Αναγνώστου ,οι επικεφαλής όλων των Δημοτικών Παρατάξεων , πολλά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου , καθώς επίσης και Εκπρόσωποι Κτητικών Σωματίων και άλλων Πολιτιστικών Συλλόγων..
     Ο Σύλλογος Κρητών Ηλιούπολης ευχαριστεί όλα τα μέλη και τους φίλους του  Εύχεται  καλή και Δημιουργική Χρονιά , και Ανανεώνει το ραντεβού στις επερχόμενες δραστηριότητες του .. 

 Με ιδιαίτερη  εκτίμηση

Το  Δ.Σ

 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB