spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow Εκδήλωση του Ο.Π.Σ.Α. στο κοσμικό κέντρο
Εκδήλωση του Ο.Π.Σ.Α. στο κοσμικό κέντρο PDF Εκτύπωση E-mail
  
04.02.09
opsa1025Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2009, στο κοσμικό κέντρο << Πεντάμορφη >>, η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ομίλου Προετοιμασίας Στελεχών Αυτοδιοίκησης (Ο.Π.Σ.Α.).

 Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Ομίλου κ. Θεόδωρος Γεωργάκης, αφού καλωσόρισε τους καλεσμένους, αναφέρθηκε στο σημαντικό εθελοντικό έργο του Ομίλου για τα δυο χρόνια  της λειτουργίας του, στην εξαιρετική επιτυχία των Ομιλιών - Συζητήσεων του Α΄και Β΄ Κύκλου, καθώς και στην μεγάλη απήχησή τους, που πιστοποιήθηκε  τόσο με την συμμετοχή διακεκριμένων ομιλητών, όσο και με την παρακολούθησή τους από δεκάδες ενδιαφερόμενους ενεργούς πολίτες, ανάμεσα στους οποίους πολλοί νέοι. Τόνισε ακόμη το ενδιαφέρον που επέδειξαν και την προβολή που έκαναν τα ΜΜΕ, κυρίως εφημερίδες, αλλά και Ραδιοφωνικοί και Τηλεοπτικοί Σταθμοί. Τέλος, αναφέρθηκε στο πρόγραμμα δραστηριοτήτων του Ομίλου του 2009, που αρχίζει στις 09/03/2009 και ολοκλήρωσε τον χαιρετισμό του απευθύνοντας ευχές στους παρευρισκόμενους.

 

  Στη συνέχεια, πλαισιωμένος από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίττα του Ομίλου, στην οποία υπήρχαν τρία  «φλουριά», το ένα  αντιστοιχούσε  σε  πίνακα ζωγραφικής, προσφορά της ζωγράφου κ. Βάσως Ηλιακοπούλου υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του Ομίλου το δεύτερο σε βιβλίο << Το Νησί >> και το τρίτο σε διήμερη φιλοξενία στο ξενοδοχείο ΠΟΡΤΟ ΥΔΡΑ, προσφορά του Ραδιοσταθμού GALAXY 92.

 opsa1018Στη διάρκεια της όμορφης αυτής βραδιάς οι εκατόν είκοσι  καλεσμένοι, μέλη και φίλοι του Ομίλου, απόλαυσαν τα εδέσματα του εξαιρετικού menu του κοσμικού κέντρου και διασκέδασαν υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής.

 Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: Ο π. Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Απόστολος  Κακλαμάνης , η βουλευτής  κ. Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου ο αντινομάρχης Αθήνας  κ. Χάρης Πασβαντίδης και πολλοί άλλοι εκπρόσωποι της Τοπικής και Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης .

 Η εκδήλωση κοπής της πίτας του Ο.Π.Σ.Α ήταν μία ακόμη έκφραση της σοβαρότητας και του ποιοτικού επιπέδου, που χαρακτηρίζει όλες τις δραστηριότητές του. 

 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB