spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow Νέα θητεία θα διεκδικήσει ο Νικήτας Κακλαμάνης
Νέα θητεία θα διεκδικήσει ο Νικήτας Κακλαμάνης PDF Εκτύπωση E-mail
  
02.12.08
 ην απόφασή του να είναι ξανά υποψήφιος δήμαρχος της Αθήνας για δεύτερη τετραετία, ανακοίνωσε ο δήμαρχος, Νικήτας Κακλαμάνης, στο πλαίσιο συνέντευξης σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Ερωτηθείς, από τον "Αθήνα 9.84", για τη δήλωση του υπουργού Υγείας κ. Δ. Αβραμόπουλου, για εκλογή του αρχηγού της ΝΔ από την κομματική βάση, ο κ. Κακλαμάνης σχολίασε πως "και η καλύτερη πρόταση χάνει την αξία της όταν γίνεται σε λάθος χρόνο".
 
Ειδικότερα, για την εκ νέου υποψηφιότητά του για το Δήμο Αθηναίων ο κ. Κακλαμάνης ανέφερε:

"Αυτό που είπα προεκλογικά το τηρώ, δεν το κουνάω ρούπι από εδώ και σας λέω από τώρα ότι θα είμαι ξανά υποψήφιος και θα μείνω άλλη μια τετραετία, εφόσον ψηφιστώ από τους Αθηναίους. Γιατί αυτά που έχω οραματιστεί για την πόλη μου, όχι τα μπιχλιμπίδια, θέλω να τα κάνω όλα πράξη. Και θα τα κάνω".

Σχετικά με το θέμα της διπλής ανάπλασης στον Ελαιώνα και το γήπεδο του "Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, είπε:

"Πού ήταν αυτοί που φωνασκούν για τον Ελαιώνα όταν μέχρι πρότινος ήταν μια παράνομη χωματερή στην καρδιά της Αθήνας; Εκτός αν μερίδα τους ανήκε σε αυτούς που έχουν φτιάξει εταιρείες real estate, που είχαν αγοράσει έναντι πινακίου φακής περιοχές ολόκληρες στον Ελαιώνα και τώρα θέλουν να κάνω τα έργα υποδομής για να ανεβάσουν τις τιμές της περιουσίας τους. Και ξέρετε καλά ποιους εννοώ? Δεν έχει κανείς παρά να γυρίσει 20 χρόνια πίσω και να πάει στο Υποθηκοφυλακείο, να ψάξει και να δει ποιοι αγόρασαν τι στην περιοχή του Ελαιώνα και πόσο.. Σας υπενθυμίζω ότι βγήκε ειδικό Προεδρικό Διάταγμα για να νομιμοποιηθούν τα μαγαζιά του κ. Μαροσούλη".

"Πού ήταν τότε οι διαμαρτυρόμενοι πολίτες; Πού ήταν το Συμβούλιο Επικρατείας; Διότι το Προεδρικό Διάταγμα δεν υπογράφεται εάν δεν περάσει από τον έλεγχο νομιμότητας του ΣτΕ. Και ενοχλούνται τώρα για τη διπλή ανάπλαση, που το project αυτό για τα επόμενα τρία χρόνια, εφόσον προχωρήσει, θα δώσει δουλειά σε τουλάχιστον 3.000 άτομα", ανέφερε και συνέχισε:

"Δεν θα συνεχίσουν να κοροϊδεύουν, επειδή στο πίσω μέρος του μυαλού τους έχουν άλλα πράγματα, ούτε θα συνεχίσουν κάποιοι να πλουτίζουν σε βάρος της πόλης".

 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB