spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow Ξηλώθηκαν οι κεραίες κινητής από την Επτανήσου στην Ηλιούπολη
Ξηλώθηκαν οι κεραίες κινητής από την Επτανήσου στην Ηλιούπολη PDF Εκτύπωση E-mail
  
03.12.08
02122008001Η πρόσφατη καθαίρεση των δύο κεραιών κινητής τηλεφωνίας, αποτελεί δικαίωση μίας στρατηγικής που ακολούθησε ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιάννης Αναγνώστου και η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ηλιούπολης με επικεφαλή τoν αντιδήμαρχο Γαβριήλ Αραμπατζή, προκειμένου να έλθει ένα σύννομο αποτέλεσμα, επωφελές για τους κατοίκους, μέσα από τις προβλεπόμενες κατά Νόμο διαδικασίες.
Ο Δήμος Ηλιούπολης ενημερώθηκε από τηλεφωνική καταγγελία για την ύπαρξη κεραιών στην οδό Επτανήσου στις αρχές του Ιουνίου. Από την πρώτη στιγμή αντέδρασε άμεσα και αποτελεσματικά. Η διαδικασία δεν ήταν εύκολη, οι αρμόδιες υπηρεσίες  (Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων ΕΕΤΤ, Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας ΕΕΑΕ, Περιφέρεια - ΔΝΣΗ ΠΕΧΩ, Πολεοδομία) ενημερώθηκαν ώστε να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες.

Συντονιστής όλων των απαραίτητων ενεργειών για την επίτευξη του στόχου απομάκρυνσης των κεραιών ήταν ο Δήμος Ηλιούπολης με την Τεχνική και Νομική υπηρεσία του. Οι εταιρείες έκαναν χρήση όλων των προβλεπόμενων ένδικων μέσων, ο Δήμος κατάφερε να ξεπεράσει τα εμπόδια των εταιρειών και στο πολύ μικρό χρονικό διάστημα των πέντε μηνών κατάφερε να απομακρυνθούν οι κεραίες. Καταλυτική ήταν και η παρουσία της επιτροπής κατοίκων σε όλα τα επίπεδα της υπόθεσης και μακάρι κάτοικοι και άλλων περιοχών να δείξουν ανάλογο ενδιαφέρον.

 02122008013  02122008008

Τελευταία ανανέωση ( 29.12.08 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB