spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow Εγκύκλιος για την ανανέωση των συμβάσεων του προσωπικού των Βρεφονηπιακών και Παιδικών Σταθμών
Εγκύκλιος για την ανανέωση των συμβάσεων του προσωπικού των Βρεφονηπιακών και Παιδικών Σταθμών PDF Εκτύπωση E-mail
  
09.09.08
Εγκύκλιο για την ανανέωση συμβάσεων ορισμένου χρόνου απέστειλε προς όλες τις Περιφέρειες της χώρας ο υφυπουργός Εσωτερικών Θανάσης Νάκος. Συγκεκριμένα ανανεώνονται για ένα χρόνο οι υπάρχουσες συμβάσεις ορισμένου χρόνου για το προσωπικό των Βρεφικών, Βρεφονηπιακών και Παιδικών σταθμών, Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες που απασχολήθηκε στα εν λόγω προγράμματα του Γ΄ΚΠΣ και οι οποίες έληξαν την 31/8/2008. Συγκεκριμένα, η έναρξη των συμβάσεων θα είναι η 1/9/2008 και η λήξη η 31/8/2009, ανεξαρτήτως της ημερομηνίας υπογραφής της σύμβασης, εφόσον βεβαίως η Δομή λειτουργεί από 1η Σεπτεμβρίου και οι απασχολούμενοι σε αυτή προσφέρουν τις υπηρεσίες τους από την ίδια ημερομηνία.

Απαραίτητη προϋπόθεση τόσο για τη χρηματοδότηση της Δομής και για την ανανέωση των συμβάσεων αποτελεί η υπογραφή σύμβασης ετήσιας διάρκειας για το σχολικό έτος 2008-2009 μεταξύ της Δομής και του Οργανισμού Εργατικής Εστίας, ο οποίος είναι δικαιούχος των πράξεων που εντάσσονται στο πλαίσιο της Δράσης «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» του ΕΣΠΑ 2007-2013.

Ο κ. Νάκος δήλωσε ότι «οι βρεφικοί, βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί, καθώς και τα κέντρα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών και παιδιών με ειδικές ανάγκες συνεχίζουν την απρόσκοπτη λειτουργία τους και μετά την 1η Σεπτεμβρίου. Διασφαλίσαμε τη συνέχιση της χρηματοδότησης των κοινωνικών αυτών δομών από κοινοτικούς και εθνικούς πόρους μέχρι το 2013, καθώς και τη στελέχωσή τους με τους ίδιους έμπειρους εργαζόμενους, όπως άλλωστε οφείλαμε αλλά και είχαμε επανειλημμένα δεσμευτεί».
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB