spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow Συνεδρίασε το Δ.Σ. του δήμου Αθηναίων με αντικείμενο την κοπή 71 δένδρων από τον ΟΣΕ
Συνεδρίασε το Δ.Σ. του δήμου Αθηναίων με αντικείμενο την κοπή 71 δένδρων από τον ΟΣΕ PDF Εκτύπωση E-mail
  
12.07.08
Μετά την έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας για το θέμα της κοπής 71 δένδρων από συνεργείο του ΟΣΕ στην οδό Κωνσταντινουπόλεως στα Σεπόλια, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης έργων του οργανισμού, αποφασίστηκε την Πέμπτη ομόφωνα να σταλεί επιστολή προς τον ΟΣΕ με αίτημα τη διακοπή των έργων. Επίσης στην επιστολή θα ζητείται η ίδρυση ενός παρατηρητηρίου για την παρακολούθηση των έργων στην Αθήνα, το οποίο και θα ενημερώνει το δήμο.

Αν εντός δέκα ημερών ο δήμος δεν πάρει απάντηση στην επιστολή του τότε, ενδεχομένως να υπάρξει προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας, κάτι που θα αποφασιστεί εν ευθέτω χρόνω από το Δημοτικό Συμβούλιο και πάλι.

Ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ κ. Γιαννούσης ο οποίος μίλησε πρώτος στη συνεδρίαση, παραδέχθηκε πως η κοπή των δένδρων ήταν λάθος διότι, όπως είπε, "προχωρήσαμε σε μια ενέργεια χωρίς προηγουμένως να έχουμε ενημερώσει τους πολίτες".
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB