spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow Συνελήφθη σπείρα διαρρηκτών, που λήστευαν κατοικίες και στην Ηλιούπολη
Συνελήφθη σπείρα διαρρηκτών, που λήστευαν κατοικίες και στην Ηλιούπολη PDF Εκτύπωση E-mail
  
05.11.12
Εγκληματική ομάδα αλλοδαπών, που λήστευαν κατοικίες σε διάφορες περιοχές της Αττικής, εξάρθρωσε η Αστυνομία.  Συνελήφθησαν τέσσερις Γεωργιανοί, 33, 32, 28 και 22 χρόνων, οι οποίοι παραβίαζαν τους αφαλούς των κλειδαριών εισόδου με κλειδιά πασπαρτού, άρπαζαν χρήματα, τιμαλφή, ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές συσκευές και άλλα αντικείμενα. Στη συνέχεια, είτε τα έστελναν στη χώρα καταγωγής τους, είτε τα πουλούσαν.
Η σπείρα, κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχει διαπράξει - σύμφωνα με την Αστυνομία- επτά διαρρήξεις σπιτιών σε Αμπελόκηπους, Νίκαια, Νέο Κόσμο, Κουκάκι, Ηλιούπολη και Πατήσια.
Σε έρευνα, που έγινε σε δύο σπίτια που χρησιμοποιούσαν τα μέλη της σπείρας για αποθήκευση των κλοπιμαίων, στην Καλλιθέα και τον Νέο Κόσμο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος κοσμημάτων, ρολογιών, κινητών τηλεφώνων, φωτογραφικών μηχανών και άλλων αντικειμένων, ένα πιστόλι με γεμιστήρα με έξι φυσίγγια, ένα πιστόλι φωτοβολίδων, ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, επτά συσκευές USB, πλήθος κλειδαριών ασφαλείας και κλειδιών, διαρρηκτικά εργαλεία και γάντια.



Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

πηγή: http://www.newsnow.gr/

Τελευταία ανανέωση ( 05.11.12 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB