spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Καταστήματα arrow ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ - ΣΚΥΤΑΛΗ
ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ - ΣΚΥΤΑΛΗ PDF Εκτύπωση E-mail
  
23.05.12
skytaleΣΚΥΤΑΛΗ  ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 11, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
ΤΗΛ: 210 9732360 MAIL:  Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε www.scytale.gr
Η σκυτάλη, ένα σύγχρονο και δυναμικό φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης, είναι το αποτέλεσμα μιας οργανωμένης προσπάθειας έμπειρων εκπαιδευτικών, με σκοπό την παροχή εκπαιδευτικών υπηρεσιών υψηλής στάθμης και τη βελτιστοποίηση των δυνατοτήτων του κάθε μαθητή χωριστά. Η άρτια οργάνωση και ο αυστηρός προγραμματισμός σε συνδυασμό με τη μεθοδική δουλειά και τη συνεργασία, δημιουργούν τις κατάλληλες προοπτικές και εξασφαλίζουν την επιτυχία στους μαθητές μας.

Η διδασκαλία στα Φροντιστήρια μας διενεργείται γύρω από τραπεζαρίες ώστε να επιτυγχάνουμε τη συνοχή και την απόλυτη συνεργασία μεταξύ των μελών της ομάδας.

Οι χώροι μας είναι διαμορφωμένοι με τέτοιο τρόπο ώστε καθηγητές και μαθητές να λειτουργούν ομαδικά προάγοντας το πνεύμα της ευγενούς άμιλλας και της αλληλεπίδρασης Ο καθηγητής είναι δίπλα στο μαθητή ουσιαστικά και παρακολουθεί την ανταπόκρισή του σε κάθε ερέθισμα και πληροφορία, λύνοντάς του ταυτόχρονα κάθε απορία. Η διαμόρφωση των αιθουσών διδασκαλίας εξασφαλίζει την αυστηρή ολιγομέλεια των τμημάτων μας και αποδεικνύει την κυριαρχία των στοιχείων του ιδιαίτερου μαθήματος.
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB