spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Καταστήματα arrow ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΑ – ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ – ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΕΩΡΓ. ΠΙΣΣΑΣ
ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΑ – ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ – ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΕΩΡΓ. ΠΙΣΣΑΣ PDF Εκτύπωση E-mail
  
19.04.12

banner_grafeiou_pissasΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΑ – ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ – ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΕΩΡΓ. ΠΙΣΣΑΣ
ΔΙΓΕΝΗ 14 ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ) –  ΤΚ 16344
ΤΗΛ: 210 9705910 – FAX: 210 9705915
email: log.pissas@gmail.com

Στα νέα δεδομένα της Ελληνικής Οικονομίας, ο ρόλος του Λογιστή  παύει να περιορίζεται στην ενημέρωση των οικονομικών βιβλίων και την υποβολή των φορολογικών εντύπων.
Ο Σύγχρονος Λογιστής γίνεται επιπλέον
i) σύμβουλος των επιχειρήσεων και παρέχει συμβουλές για τον περιορισμό του λειτουργικού κόστους εργασίας (Επιχειρησιακές Συμβάσεις)
ii) σύμβουλος των εργαζομένων και ενημερώνει για τις αλλαγές στους όρους εργασίας που οφείλονται στις μεταβολές των συλλογικών συμβάσεων εργασίας (Κλαδικών, Ομοιοεπαγγελματικών, Εθνικής Συλλογικής)
iii) σύμβουλος των νέων επιχειρηματιών και βρίσκει τρόπους χρηματοδότησης των νέων επιχειρηματικών προτάσεων (Προγράμματα ΕΣΠΑ),
iv) σύμβουλος των ασφαλισμένων και συμβάλλει στην διαδικασία καταμέτρησης των ενσήμων και την υποβολή των αιτήσεων για συνταξιοδότηση.
v) σύμβουλος των φορολογουμένων και εξασφαλίζει την ορθή αποτύπωση της φοροδοτικής ικανότητας, και την αποφυγή των παγίδων που κρύβουν οι συνεχείς μεταβολές της φορολογικής νομοθεσίας.
Η ανάληψη των νέων καθηκόντων του λογιστή απαιτεί όχι μόνο εμπειρία, αλλά και άριστη επιστημονική κατάρτιση. Ο Δημήτρης Πίσσας* και οι συνεργάτες του πληρούν όλες τις προϋποθέσεις για την ποιοτική παροχή των παραπάνω υπηρεσιών.

*Ο Δημήτρης Πίσσας γεννήθηκε το 1981 στην Ηλιούπολη, όπου και κατοικεί μέχρι και σήμερα. Είναι κάτοχος Πτυχίου «Οικονομικών Επιστημών», Μεταπτυχιακού διπλώματος στην «Οικονομική Επιστήμη» και Διδακτορικού Τίτλου Σπουδών με ειδίκευση στους «Μηχανισμούς Αντιμετώπισης της Φοροδιαφυγής στην Ελληνική Οικονομία». Οι επιστημονικές του εργασίες έχουν παρουσιαστεί σε συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Τελευταία ανανέωση ( 28.04.12 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB