spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
Πολλά τα προβλήματα λόγω της έντονης βροχόπτωσης PDF Εκτύπωση E-mail
  
07.02.12

neropontiΠλημμυρισμένοι δρόμοι, πτώσεις δέντρων και διακοπές ρεύματος από τη νεροποντή που έπληξε χθες την Ηλιούπολη. H δυνατή βροχή, το χαλάζι και οι θυελλώδεις άνεμοι δυσκόλεψαν τη ζωή της πόλης, προκαλώντας πολλά προβλήματα κυρίως σε όσους βρίσκονταν εκείνη την ώρα στον δρόμο.
H νεροποντή μετέτρεψε τους δρόμους σε ποτάμια τα αυτοκίνητα πήγαιναν με βήμα σημειωτόν για μεγάλο χρονικό διάστημα αφού η βροχή εμπόδιζε την ορατότητα, οι πλημμυρισμένοι δρόμοι υποχρέωναν τους οδηγούς να οδηγούν όσο το δυνατόν πιο αργά, ενώ μεγαλύτερη ταλαιπωρία προκάλεσε η διακοπή της λειτουργίας πολλών φωτεινών σηματοδοτών. Πιο άτυχοι ήταν οι οδηγοί που βρέθηκαν στη Μαρίνου Αντύπα κοντά στα Κανάρια όπου ο η κυκλοφορία διακόπηκε λόγω φραγμένων φρεατίων.
Πτώσεις δέντρων σε καλώδια, καθώς και βλάβες σε δίκτυα μέσης τάσης ήταν οι συνέπειες των ισχυρών βροχοπτώσεων και ανέμων, το αποτέλεσμα ήταν πολλά νοικοκυριά στην Κάτω Ηλιούπολη να μείνουν για ώρες χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα και να ταλαιπωρηθούν. Μεγάλο πρόβλημα προκλήθηκε και σε φωτεινούς σηματοδότες σε κεντρικά σημεία της πόλης.

 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB