spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow Εκδηλώσεις 2009-2010 από το Σύλλογο Κρητών Ηλιούπολης
Εκδηλώσεις 2009-2010 από το Σύλλογο Κρητών Ηλιούπολης PDF Εκτύπωση E-mail
  
19.12.09

kritiΑγαπητοί  μας  συμπατριώτες και συμπατριώτισσες. 
Με την ευκαιρία των Χριστουγέννων το Δ.Σ του Συλλόγου εύχεται σε κάθε μέλος και φίλο χωριστά Χρόνια Πολλά και ένα καινούριο χρόνο γεμάτο Ειρήνη, Υγεία και Ευτυχία. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά  όλα τα μέλη και τους φίλους  του συλλόγου μας που με  τόση αγάπη συμμετέχουν σε  κάθε μας εκδήλωση.
 Μετά το «Πάτημα των Σταφυλιών» όπου η συμμετοχή των Κρητών ήταν αθρόα, πάνω από 2000 άτομα διασκέδασαν με τη μουσική του Μανώλη Κονταρού αλλά δυστυχώς η απρόσμενη βροχή τερμάτισε πρόωρα την εκδήλωση, τα «Καζανέματα» και την επιμνημόσυνη δέηση που έγινε στις 8 Νοεμβρίου 2009 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου για τους πεσόντες στο Ολοκαύτωμα του Αρκαδίου, θέλουμε να σας ενημερώσουμε για τις επόμενες εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί από το Δ.Σ:

  • Στις 19 Δεκεμβρίου 2009, ημέρα Σάββατο και ώρα 17.30  στα γραφεία του Συλλόγου θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη Παιδική Γιορτή για τα παιδιά του Συλλόγου και τους φίλους μας. Τα παιδιά θα διασκεδάσουν με τον ταχυδακτυλουργό Πάνο Πιπίνη και με θεατρική παράσταση του Καραγκιόζη.
    Ο Άγιος Βασίλης  θα μοιράσει δώρα.
  • Στις 16 Ιανουαρίου 2010, ημέρα Σάββατο και ώρα 20.30 θα γίνει ο ετήσιος χορός του Συλλόγου μας στο Κρητικό κέντρο «ΖΟΡΜΠΑΣ» ( Ιφιγένειας 3, Καλλιθέα, τηλ: 2109568120, είσοδος από λεωφόρο Συγγρού 230). Όλοι θα έχουμε την ευκαιρία να διασκεδάσουμε με τη μουσική του Γιώργου Χαλκιαδάκη (λύρα) και του Γιάννη Κακλή (λαούτο) και να γευτούμε κρητικά εδέσματα. ( τιμή πρόσκλησης 25 € ανά άτομο, τα παιδιά μέχρι 5 ετών δεν υποχρεούνται να έχουν πρόσκληση και από 6-13 ετών 15 € ανά άτομο).
  • Με την είσοδο του νέου έτους , την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010 και ώρα 9.00 π.μ. θα τελεστεί Θεία Λειτουργία υπέρ υγείας όλων των Κρητών που διαμένουν στην Ηλιούπολη. Τη Θεία Λειτουργία θα τελέσει εκ μέρους του Αρχιεπισκόπου Αθηνών ο κρητικός Μητροπολίτης Βελεστίνου , κύριος Δαμασκηνός Καζανάκης
  • και θα τιμηθούν οι κρήτες ιερείς που υπηρετούν  στην Ηλιούπολη. Μετά το πέρας της  Θείας Λειτουργίας θα προσφερθεί Κρητικό παραδοσιακό κέρασμα.

  • Στις 31 Ιανουρίου 2010, ημέρα Κυριακή και ώρα 18.00 στα γραφεία του Συλλόγου θα κόψουμε την πρωτοχρονιάτικη πίτα μας. Σας περιμένουμε να ανταλλάξουμε ευχές και να καλωσορίσουμε τον νέο χρόνο.

     Η παρουσία σας στις εκδηλώσεις  μας θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά και θα είναι τιμή για εμάς. 

Με εκτίμηση Για το ΔΣ
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗ ΤΖΑΓΚΑΡΑΚΗΣ 

 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB