spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow Διαδημοτική Συντονιστική Επιτροπή για την Διάσωση του Υμηττού
Διαδημοτική Συντονιστική Επιτροπή για την Διάσωση του Υμηττού PDF Εκτύπωση E-mail
  
12.12.09

ΚΑΛΕΣΜΑ

Όπως είναι γνωστό, η προηγούμενη κυβέρνηση ενέκρινε μέσα στον Αύγουστο με Κοινή Υπουργική Απόφαση (Κ.Υ.Α) τους περιβαλλοντικούς όρους για τα «Νέα Οδικά Έργα Αττικής», που αφορούν 71,6 χιλιόμετρα νέων αυτοκινητόδρομων. Απ’ αυτούς, οι μισοί περίπου προβλέπεται να κατασκευαστούν στον προστατευόμενο δασικό και αναδασωτέο χώρο του Υμηττού και στις παρυφές του.
Η « Διαδημοτική Επιτροπή για τη Διάσωση του Υμηττού», οι Δήμοι Ελληνικού, Αλίμου, Αργυρούπολης και Καισαριανής, το σωματείο ΜΟnuΜΕΝΤΑ καθώς και άλλοι φορείς και πολίτες, προσέφυγαν ήδη στο Συμβούλιο της Επικρατείας ζητώντας την ακύρωση της προαναφερόμενης Κ.Υ.Α, της Διακήρυξης Δημοπράτησης του έργου, της Διενέργειας Διαγωνισμού και της έγκρισης Τευχών Δημοπράτησης του Διαγωνισμού.

Επειδή μέχρι σήμερα, παρά τις διαβεβαιώσεις των αρμόδιων υπουργών της νέας κυβέρνησης ότι θα επανεξεταστούν  τα  «Νέα Οδικά Έργα Αττικής», δεν έχει προκύψει καμία μεταβολή των δεδομένων, δηλαδή ισχύει και βρίσκεται σε εξέλιξη η Δημοπράτηση των έργων, καλούμε σε

 ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ  ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

Την Παρασκεύη 18 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι έξω από το υπουργείο Υποδομών - Μεταφορών - Δικτύων (Χαριλάου Τρικούπη και Λεωφ. Αλεξάνδρας) απαιτώντας:

 ΟΧΙ ΝΕΟΥΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΥΣ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ

 ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ ΑΜΕΣΑ  Η ΚΟΙΝΗ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ Η ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ «ΝΕΑ ΟΔΙΚΑ ΕΡΓΑ ΑΤΤΙΚΗΣ» ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΗΣΕ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

 «Διαδημοτική Συντονιστική Επιτροπή για τη Διάσωση του Υμηττού»

 Τηλ Επικοινωνίας 210-9954362 - 6974 775279 - 6979 927452 - 6972 414920 -6977 749011

 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB