spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow Oμαδική έκθεση ζωγραφικής από τον εξωραϊστικό σύλλογο Αγίας Μαρίνας η ΠΡΟΟΔΟΣ
Oμαδική έκθεση ζωγραφικής από τον εξωραϊστικό σύλλογο Αγίας Μαρίνας η ΠΡΟΟΔΟΣ PDF Εκτύπωση E-mail
  
20.06.09

proodosΜε μεγάλη επιτυχία σε ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 17 Ιουνίου 2009 τα εγκαίνια της ομαδικής Έκθεσης του Εργαστηρίου Ζωγραφικής του εξωραϊστικού συλλόγου Αγίας Μαρίνας η ΠΡΟΟΔΟΣ.
Η έκθεση των έργων των μαθητών του εργαστηρίου είναι μια προσπάθεια επιβράβευσής τους δια της προς τα έξω προβολής των έργων τους, μιας και ο κάθε μαθητής από μόνος του δεν θα μπορούσε να εκθέσει τα έργα του. Μέσα από τα έργα διαφαίνεται ο εσωτερικός κόσμος τόσο των μικρών όσο και των μεγαλύτερων καλλιτεχνών.

 Στην έκθεση  των μαθητών που παρακολουθούν μαθήματα ζωγραφικής στα τμήματα του εργαστηρίου ζωγραφικής του εξωραϊστικού συλλόγου Αγίας Μαρίνας η ΠΡΟΟΔΟΣ, εκτός από τους 300 πίνακες ζωγραφικής εκτέθηκαν κατασκευές από πηλό και Fimo , κεριά χειροποίητα, ζωγραφική σε υφάσματα , γύψινα με ακρυλικά χρώματα και γυάλινα βάζα ζωγραφισμένα με σμάλτο.

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, οι αντιδήμαρχοι Γαβριήλ Αραμπατζής και Γιάννης Μπότος, ο επικεφαλής της Δημοκρατικής Ενότητας Λευτέρης Μακρυκώστας και  πλήθος κόσμου που είχε την ευκαιρία να θαυμάσει από κοντά τα επιτεύγματα των μαθητευομένων καλλιτεχνών, που κατά γενική ομολογία τα αποτελέσματα ξεπέρασαν κάθε προσδοκία.

 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB