spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow Τρίτος κύκλος Ομιλιών - Συζητήσεων του ΟΠΣΑ εκτός Αττικής
Τρίτος κύκλος Ομιλιών - Συζητήσεων του ΟΠΣΑ εκτός Αττικής PDF Εκτύπωση E-mail
  
11.06.09
opsa_logoΤην Παρασκευή 12 Ιουνίου 2009 και ώρα 12:00 θα πραγματοποιηθεί το 2ο Σεμινάριο εκτός Αττικής του Γ’ κύκλου Ομιλιών-Συζητήσεων του Ομίλου Προετοιμασίας Στελεχών Αυτοδιοίκησης (Ο.Π.Σ.Α.) με θέμα: «Οικονομική διαχείριση ΟΤΑ, περιουσία ΟΤΑ , Επιχειρησιακή Προγράμματα , Έργα και Προμήθειες Απαλλοτριώσεις».
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο δημαρχιακό Μέγαρο του Δήμου Απολλωνίων στη Βασιλική Λευκάδος .
Θα αναπτυχθούν τρεις εισηγήσεις: Θα αναπτυχθούν τρεις εισηγήσεις .
Α. «Προϋπολογισμός Δήμων και Κοινοτήτων , Απολογισμός και Ισολογισμός αυτών . Εισηγητής: ο.κ.Αντωνόπουλος Κων/νος Οικονομολόγος, Οικονομικός Διευθυντής της Σ.Δ.Σ.Τ.Ε. και Υποψήφιος Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Θράκης .
Β. «Ταμειακή Υπηρεσία Σύναψη Δανείων , περιουσία ΟΤΑ» Εισηγητής: ο κ. Γεωργάκης Θεόδωρος Δικηγόρος & Νομικός Σύμβουλος Σ.Δ.Σ.Τ.Ε. ,π. Δήμαρχος Ηλιούπολης , πρόεδρος ΟΠΣΑ .
Γ. «Επιχειρησιακά προγράμματα Έργα Προμήθειες , Απαλλοτριώσεις και επεμβάσεις στην ιδιοκτησία» Εισηγητής : ο κ. Σκληρός Παναγιώτης , π. Δήμαρχος Λευκάδας . Στη συνέχεια θα υποβληθούν ερωτήσεις και θα επακολουθήσει συζήτηση . Συντονιστής : ο κ. Λογοθέτης Γεώργιος Δήμαρχος Απολλωνίων Λευκάδας Παρουσιαστής : ο κ. Μεσσήνης Παναγιώτης Αντιδήμαρχος Απολλωνίων,
Η παρουσία σας θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά Η είσοδος θα είναι ελεύθερη Είναι η δεύτερη φορά που ο Όμιλος Προετοιμασίας Στελεχών Αυτοδιοίκησης( ΟΠΣΑ) αποφασίζει να πραγματοποιήσει ομιλία σε άλλο Δήμο, εκτός Αθηνών και να επιμορφώσει κυρίως νέα άτομα. Είναι η συνέχεια μιας πρωτοποριακής κίνησης που για πρώτη φορά στα Ελληνικά δεδομένα δίνει το παρόν, με μια σειρά ομιλιών συζητήσεων, που προγραμματίζει ο όμιλος εκτός έδρας του. Στη διάρκεια των σεμιναρίων ο Όμιλος θα παρουσιάσει θέματα που θα αφορούν την Τοπική και Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση. Μετά το πέρας των μαθημάτων θα δοθεί βεβαίωση σπουδών Σημειώνουμε ότι για την συνεχή ενημέρωση των δραστηριοτήτων του ΟΠΣΑ,οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται και στην ιστοσελίδα του Ομίλου στο www.opsa.gr καθώς και στο τηλ.2109922301.
Τελευταία ανανέωση ( 11.06.09 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB