spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow Άθληση για όλους
Άθληση για όλους PDF Εκτύπωση E-mail
  
28.05.09
kolymbitirioΜε μεγάλη επιτυχία ολοκληρώνεται και φέτος το πρόγραμμα «Άθληση για όλους» του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Ηλιούπολης.
To Σαββατοκύριακο 23 και 24 Μαΐου πραγματοποιήθηκαν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο οι επιδείξεις των Τμημάτων Εκμάθησης Μικρής και Μεγάλης Πισίνας και της Συγχρονισμένης Κολύμβησης. Οι κολυμβητές παρουσίασαν όσα έμαθαν όλη τη χρονιά ενώ οι μπαλαρίνες των τμημάτων συγχρονισμένης κολύμβησης του δήμου έδωσαν μια μοναδική παράσταση, ένα μουσικό ταξίδι με χορό μέσα στο νερό.
Τις επιδείξεις παρακολούθησαν, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Γιάννης Αναγνώστου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παρασκευάς Γιαννόπουλος, ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Παναγιώτης Καρανδρέας, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γαβριήλ Αραμπατζής, Δημοτικοί Σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.

Μετά το τέλος των επιδείξεων ακολούθησε βράβευση των συμμετεχόντων.Οι εκδηλώσεις για τη λήξη του προγράμματος ολοκληρώνονται την Κυριακή 31 Μαΐου και ώρα 7:00 μ.μ., στο Α' Κλειστό Γυμναστήριο Ηλιούπολης (Εθνάρχου Μακαρίου και Ηρώς Κωνσταντοπούλου).
kolymbitirio1  Εκατοντάδες δημότες όλων των ηλικιών, οι οποίοι συμμετείχαν στα προγράμματα Μαζικού Αθλητισμού, θα παρουσιάσουν γυμναστικές και μουσικοχορευτικές επιδείξεις στη μεγάλη γιορτή που θα πραγματοποιηθεί.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Οργανισμού είναι 11/μελές. Έξι μέλη έχει προτείνει η Διοιήκηση του Δήμου και αυτά είναι ο Παναγιώτης Καρανδρέας (Πρόεδρος), ο Κουρής Μιχάλης, ο Γαλανός Ιωάννης, ο Ανδρουλάκης Αντώνης, ο Σιούτης Ιωάννης και ο Βλάχος Γιάννης, οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης έχουν τέσσερα (4) μέλη ο Δίμηζας Ιωάννης, ο Γιαννόπουλος Θεμιστοκλής, ο Τασούλας Μιχαήλ, η Χήρα Αγαθή και το 11/μέλος εκπρόσωπος των εργαζόμενων η Μαλατζη Στυλιανή.

Τελευταία ανανέωση ( 28.05.09 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB