spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow Συνάντηση Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών με το Τοπικό Συμβούλιο Νέων (ΤΟΣΥΝ) Ηλιούπολης
Συνάντηση Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών με το Τοπικό Συμβούλιο Νέων (ΤΟΣΥΝ) Ηλιούπολης PDF Εκτύπωση E-mail
  
28.03.09

Συνάντηση του Γαβριήλ Αραμπατζή αντιδημάρχου τεχνικών υπηρεσιών με το τοπικό συμβούλιο νέων ΤΟΣΥΝ ΗλιούποληςΣυνάντηση του Γαβριήλ Αραμπατζή αντιδημάρχου τεχνικών υπηρεσιών με το τοπικό συμβούλιο νέων Ηλιούπολης πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο την Παρασκευή 27 Μαρτίου με πρωτοβουλία του αντιδημάρχου.
Ο αντιδήμαρχος Γαβριήλ Αραμπατζής, αφού καλωσόρισε τα μέλη του Συμβουλίου των Νέων, τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο τους και τους κάλεσε να αγωνίζονται για το καλό της Ηλιούπολης.

Στη συνέχεια, δόθηκε η ευκαιρία στους νέους να ενημερωθούν για την πορεία των έργων της τεχνικής υπηρεσίας καθώς και για το θέμα της περιφερειακής Υμηττού, ακολούθησε συζήτηση και οι νέοι κατέθεσαν σκέψεις και προτάσεις για τις μελλοντικές δράσεις τους. Η πρωτοβουλία του αντιδημάρχου, χαιρετίστηκε με τα καλύτερα λόγια κατ΄ ομολογία όλων των μελών των τοπικού συμβουλίου Νέων που συμμετείχαν στη συνάντηση.
Τελευταία ανανέωση ( 31.03.09 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB