spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow Κοπή πίτας και βράβευση παλιών αγωνιστών από την Β2 Νομαρχιακή της Νέας Δημοκρατίας
Κοπή πίτας και βράβευση παλιών αγωνιστών από την Β2 Νομαρχιακή της Νέας Δημοκρατίας PDF Εκτύπωση E-mail
  
09.02.09

nomarxiakhΜε μεγάλη επιτυχία έγινε στις 8 Φεβρουαρίου η κοπή πίτας της Β2 Νομαρχιακής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας. Ο πρόεδρος της Β2 ΝΟΔΕ κ. Παρασκευάς Γιαννόπουλος στην εκδήλωση κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας βράβευσε παλιούς αγωνιστές μεταξύ αυτών και ο πρώην Δήμαρχος Ηλιούπολης Κώστας Δελεπόρτας.
Το παρόν έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης, ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής Λευτέρης Ζαγορίτης, ο βουλευτής Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιάννης Αναγνώστου, ο Δήμαρχος Ζωγράφου Γιάννης Καζάκος, ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιάννης Θεοδωρόπουλος , ο πρώην βουλευτής Δημήτρης Κωστόπουλος, οι πολιτευτές Κατερίνα Αδαμοπούλου, Αρβανιτίδη Πασχάλη Αλίκη και Γιώργος Νούλας.
Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιάννης Αναγνώστου έκανε αναφορά στο έργο του πρώην Δημάρχου και πολιτευτή της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Δελαπόρτα και του απένειμε τιμητική πλακέτα.

Ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής Λευτέρης Ζαγορίτης μίλησε για νέους, όχι εύκολους αγώνες που θα πρέπει να δοθούν για να είναι η Νέα Δημοκρατία στη θέση που της αξίζει: πρώτη στις ευρωεκλογές πρώτη και στις βουλευτικές. Απευθυνόμενος στο πρόεδρο της Νομαρχιακής είπε « Μπράβο στην οργάνωση που βραβεύει αγωνιστές πρώτης γραμμής».

Ο Κωστής Χατζηδάκης μίλησε για μια καινούργια αρχή, που αποδίδει καλύτερα αποτελέσματα. Η παράταξη θα πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει με σύστημα χωρίς φόβους με κατεύθυνση συγκεκριμένο και μετρήσιμο έργο και με σημαία την διαφάνεια.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε αναφορά στις ευρωεκλογές λέγοντας  ότι η Νέα Δημοκρατία μπορεί να είναι πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές και τότε το πολιτικό πρόβλημα θα μετατοπιστεί στην αξιωματική αντιπολίτευση. Με σταθερότητα ειλικρίνεια και σοβαρότητα μπορούμε να δώσουμε ένα αγώνα για να μην παραδοθεί η τύχη της χώρας μας σε έναν πολιτικό αρχηγό που είναι ανέτοιμος να κυβερνήσει.

 

Τελευταία ανανέωση ( 11.02.09 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB