spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow Ξηλώθηκαν όλες οι παράνομες διαφημιστικές πινακίδες από την πόλη
Ξηλώθηκαν όλες οι παράνομες διαφημιστικές πινακίδες από την πόλη PDF Εκτύπωση E-mail
  
06.02.09
pinakides_09Ολοκληρώθηκε από συνεργεία του Δήμου Ηλιούπολης και κατόπιν εντολής του Δημάρχου Γιάννη Αναγνώστου η αποξήλωση του συνόλου των παράνομων πινακίδων από τους δρόμους της πόλης.
Την τελευταία εβδομάδα, υπό το συντονισμό του Προέδρου της Δ.Ε.ΠΑ.Η.Λ. Νίκου Χριστοδουλάκη, απομακρύνθηκαν και οι τελευταίες 63 τέτοιες  πινακίδες, με το συνολικό αριθμό τους από τη στιγμή που η νυν Δημοτική Αρχή ανέλαβε τη Διοίκηση του Δήμου, να φτάνει τις 150!
Μετά την εξέλιξη αυτή, ο Δήμος Ηλιούπολης αποτελεί ουσιαστικά τον πρώτο Δήμο της χώρας, ο οποίος «ξηλώνει» συνολικά και οριστικά τις διαφημιστικές πινακίδες, που παράτυπα και ανεξέλεγκτα είχαν τοποθετηθεί σε κεντρικά σημεία τα προηγούμενα χρόνια.  

  
Ο κ. Αναγνώστου, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, δήλωσε: «Από την πρώτη στιγμή και σε εφαρμογή των προεκλογικών μας δεσμεύσεων, ξεκινήσαμε οργανωμένη καμπάνια για την απομάκρυνση του συνόλου των παράνομων διαφημιστικών πινακίδων από τον αστικό ιστό της πόλης. Δύο χρόνια μετά η δέσμευση γίνεται πράξη, παρά το θράσος ορισμένων να μην θέλουν να συμμορφωθούν με τις συστάσεις μας και τα εμπόδια που μας πρόβαλλαν. Παρόλο που τα έσοδα μας από τις διαφημιστικές εταιρίες θα μειωθούν κατά πολύ, δεν διστάσαμε σε καμία περίπτωση να προχωρήσουμε σε αυτή την κίνηση, αφού, όπως έχω ξαναπεί, προέχει η υγεία των πολιτών και η καλαισθησία της πόλης και μετά όλα τα υπόλοιπα».

 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB