spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow Εξελίξεις σχετικά με την κατασκευή βρεφονηπιακού και της περιφερειακής Υμηττού
Εξελίξεις σχετικά με την κατασκευή βρεφονηπιακού και της περιφερειακής Υμηττού PDF Εκτύπωση E-mail
  
06.02.09
ypexwde-1  Την Κατασκευή Βρεφονηπιακού σταθμού 60 Θέσεων και κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης παιδιών εισηγήθηκε, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας Γαβριήλ Αραμπατζής, στο Συμβούλιο Κατασκευών της Γενικής Γραμματείας Δημοσιών Έργων του ΥΠΕΧΩΔΕ την Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2009. Το συμβούλιο ενέκρινε τη διαδικασία μελέτης - κατασκευής για τη δημοπράτηση του έργου συνολικού προϋπολογισμού 4.434.400,00€. Το συγκεκριμένο έργο θα χρηματοδοτηθεί από το 4ο Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης.

Ο Αντιδήμαρχος Γαβριήλ Αραμπατζής επιδίωξε και συνάντησε τον Υφυπουργό ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ., κ. Ξανθόπουλο και συζήτησαν το θέμα της Περιφερειακής Υμηττού.

Ο Υφυπουργός κ. Ξανθόπουλος υποστήριξε ότι η καθυστέρηση που παρατηρήθηκε, οφείλεται σε θέματα που έθεσαν Δήμαρχοι και φορείς, σε συναντήσεις και έγινε προσπάθεια να δοθούν λύσεις έτσι ώστε να ικανοποιηθούν οι επιθυμίες. Επίσης υποστήριξε ότι μέσα σε 15 μέρες αναμένεται να αποσταλούν οι τελικές μελέτες, τεχνικές και περιβαλλοντικές, στους Δήμους και θα ακολουθήσει δίμηνη διαβούλευση.

Ο Αντιδήμαρχος Γαβριήλ Αραμπατζής είχε ξεκάθαρη θέση για μια ακόμα φορά και υποστήριξε πως η περιφερειακή του Υμηττού είναι αναγκαία και απαραίτητη, αλλά  θα πρέπει να μεταφερθεί ο κόμβος εισόδου-εξόδου από το τέρμα της Σοφ. Βενιζέλου.

Ο Υφυπουργός  κ. Ξανθόπουλος συμφώνησε και επιβεβαίωσε τη μεταφορά του κόμβου στα σύνορα Ηλιούπολης Αργυρούπολης κοντά στο  ΚΥΤ  προαναγγέλλοντας ότι θα υπάρχουν και κάποιες άλλες αλλαγές, τονίζοντας ότι σε 15 μέρες θα σταλούν τα σχέδια στους δήμους.

 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB