spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow Αθήνα - ΚΕΠ για τους φοιτητές στην Πολυτεχνειούπολη
Αθήνα - ΚΕΠ για τους φοιτητές στην Πολυτεχνειούπολη PDF Εκτύπωση E-mail
  
13.01.09
Με πρωτοβουλία της Υπερνομάρχου Αθηνών-Πειραιώς Ντίνας Μπέη και σε συνεργασία με το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο προωθείται η δημιουργία Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών (Κ.Ε.Π.) στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου για την εξυπηρέτηση των φοιτητών. Για το σκοπό αυτό η Υπερνομάρχης Αθηνών-Πειραιώς μαζί με τον Πρύτανη του Ε.Μ.Π. Κωνσταντίνο Μουτζούρη επισκέφθηκαν τον Υφυπουργό Εσωτερικών Χρήστο Ζώη προκειμένου να προωθηθεί το ταχύτερο δυνατό η νομοθετική ρύθμιση της πρωτοβουλίας για την ίδρυση του Κ.Ε.Π., που θα αποσκοπεί στην εξυπηρέτηση των χιλιάδων φοιτητών στο χώρο των σπουδών τους, ενώ ταυτόχρονα θα παρέχει υπηρεσίες και προς τους διδάσκοντες-καθηγητές και τους εργαζόμενους στην Πολυτεχνειούπολη.
Ο κ. Μουτζούρης δήλωσε ότι θα διαθέσει κατάλληλο χώρο για την εγκατάσταση του Κ.Ε.Π., που σημειωτέον θα βρίσκεται προς την πλευρά της Πανεπιστημιούπολης για να εξυπηρετούνται οι φοιτητές όλων των Ανωτάτων Σχολών τόσο της Πολυτεχνειούπολης όσο και της Πανεπιστημιούπολης.

Σύμφωνα με την νομαρχία, ο υφυπουργός Εσωτερικών αποδέχθηκε το αίτημα για τη δημιουργία του Κ.Ε.Π. και έδωσε εντολή για την άμεση προώθηση του θέματος.

 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB