spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow Σύλλογος Μεσοτοπιτών Λέσβου κοπή πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας και ετήσιος χορός
Σύλλογος Μεσοτοπιτών Λέσβου κοπή πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας και ετήσιος χορός PDF Εκτύπωση E-mail
  
13.01.09

Καλή χρονιά και χρόνια πολλά,

Ελπίζουμε η νέα χρονιά, που ξημέρωσε στον κόσμο, να σας βρίσκει υγιείς και να σας φέρει κάθε καλό.
Το νέο έτος που μπήκε με πολεμοχαρείς
 και τρομοκρατικές διαθέσεις, ας φωτίσει επιτέλους τους ισχυρούς της γης για να μπορούν όλοι να απολαμβάνουν τα αγαθά της ειρήνης. Ας γλυκάνει τους καιρούς κι ας φέρει υγεία και το χαμόγελο στα χείλη όλων μας. Μακάρι να καταφέρουμε όλοι μας να νιώσουμε τον παλμό και τις ανάγκες του διπλανού μας για να μπορέσουμε να τον βοηθήσουμε και να τον δεχτούμε ως ισότιμο και φίλο μας.  Έτσι ώστε να μπορέσουμε να πετύχουμε πραγματική κοινωνική ειρήνη και αλληλεγγύη.

Σας προσκαλούμε στις 18 Ιανουαρίου 2009 στις 6 το απόγευμα στην αίθουσα μας για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας, όπου θα μοιραστούν δώρα στα παιδιά του συλλόγου από τον Άγιο Βασίλη και θα πραγματοποιηθεί παράσταση ταχυδακτυλουργού από τον συγχωριανό μας Πάνο Πιπίνη.

  Επίσης, την 1η Φεβρουαρίου 2009 στις 09:00 στην ετήσια τακτική απολογιστική γενική μας συνέλευση που θα διαμορφώσει και τον προγραμματισμό μας για τη δράση μας στην Αθήνα και το χωριό.

  Την ίδια μέρα, σας περιμένουμε στο κτίριο του Οργανισμού Προώθησης Εξαγωγών ΟΠΕ (Μ. Αντύπα 86-88, Ηλιούπολη) ώρα 20:00 που θα πραγματοποιηθεί τιμητική παρουσίαση-αφιέρωμα για το κινηματογραφικό και θεατρικό έργο του επίτιμου προέδρου μας Πάνου Κοντέλλη από την Κινηματογραφική Λέσχη Ηλιούπολης  σε συνεργασία με το Σύλλογο. 

    Σας ενημερώνουμε, επίσης, ότι ο ετήσιος χορός του Συλλόγου θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 5 Μαρτίου 2009, ώρα 22:00 στο Κέντρο Αθηνών (Πειραιώς 142 & Π. Ράλλη). Τραγουδούν: Δημήτρης Μητροπάνος, Μανώλης Λιδάκης, Μπάμπης Στόκας, Ελεονώρα Ζουγανέλη, Ασπασία Θεοφίλου.                                     

  Χρόνια Πολλά  και Καλή Χρονιά πολύ καλύτερη  

 Με Φιλικούς Χαιρετισμούς

Για το Δ.Σ.

 

O Πρόεδρος                                                                              Η Γραμματέας

 

Βακάλης Νεκτάριος                                                                Τρυγώνη Βασιλική

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΣΟΤΟΠΙΤΩΝ ΛΕΣΒΟΥ «Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ»

Εθν. Αντίστασης 33 Δάφνη Τ.Κ.: 17237                                

Τηλ.: 210 9707417 * Fax: 210 9762595

URL:www.mesotopites.gr

Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε & mesotopites@mesotopites.gr                                  

 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB