spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow Δημόσιος Έπαινος από τον Υπουργό Παιδείας στους 3 μαθητές της Αργυρούπολης
Δημόσιος Έπαινος από τον Υπουργό Παιδείας στους 3 μαθητές της Αργυρούπολης PDF Εκτύπωση E-mail
  
19.12.08

Δημόσιο έπαινο στους τρεις μαθητές της Β' τάξης του 1ου γυμνασίου Αργυρούπολης, οι οποίοι βρήκαν και παρέδωσαν σάκο με 100.000 ευρώ στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, απένειμε ο υπουργός Παιδείας Ευριπίδης Στυλιανίδης.

Κατά τη διάρκεια της ειδικής εκδήλωσης, ο υπουργός Παιδείας επισήμανε μεταξύ άλλων: «Σε μια στιγμή ιδιαιτέρως κρίσιμη για το χώρο της Εκπαίδευσης και της νεολαίας είναι σημαντικό να βγαίνουν σε όλους μηνύματα που αναδεικνύουν ότι η νέα γενιά έχει παιδιά τα οποία πραγματικά δίδουν το καλό παράδειγμα ήθους και προσήλωσης στις διαχρονικές αξίες, ότι οι γονείς έχουν πετύχει στο ρόλο τους να διαπαιδαγωγήσουν σωστά τα παιδιά τους και ότι οι δάσκαλοι έχουν δικαιώσει την αποστολή την οποία ανέλαβαν».

Επίσης, ο κ. Στυλιανίδης προσέφερε ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή στα παιδιά ως δώρο και ανταμοιβή για το παράδειγμα που έδωσαν στην ελληνική κοινωνία.

«Αυτές τις ημέρες», τόνισε ο υπουργός, «τα τρία παιδιά έδωσαν το θετικό παράδειγμα σ' ολόκληρη την ελληνική κοινωνία. Βρήκαν στο δρόμο το ποσό των 100.000 ευρώ, σε μια στιγμή που όλοι ξέρουμε ότι η ελληνική οικογένεια δοκιμάζεται οικονομικά και το παρέδωσαν υπακούοντας στις αρχές και τις αξίες που έχουν στην ψυχή τους».

Και κατέληξε λέγοντας ότι τα παιδιά αυτά «αντιπροσωπεύουν όλες τις κοινωνικές ομάδες, οι οποίες συνυπάρχουν αρμονικά στην ελληνική κοινωνία και στο εκπαιδευτικό σύστημα. Ο ένας είναι  παιδί εργαζόμενων γονέων , ο άλλος είναι παιδί μεταναστών και ο τρίτος είναι παιδί αξιωματικού του Ελληνικού Ναυτικού».

 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB