spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow Αναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Σύνταγμα
Αναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Σύνταγμα PDF Εκτύπωση E-mail
  
17.12.08
Σε γιορτινή ατμόσφαιρα με εκατοντάδες βεγγαλικά να φωτίζουν τον ουρανό της Αθήνας ο δήμαρχος Ν.Κακλαμάνης άναψε για δεύτερη φορά το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Σύνταγμα.

Ετσι, εγκαινιάστηκαν οι φετινές εορταστικές εκδηλώσεις που διεκόπησαν βίαια από το περασμένο Σάββατο με τη δολοφονία του 15χρονου Αλέξανδρου.

" Είμαστε εδώ όλοι εμείς που αγαπάμε αυτή την πόλη. Την ιστορία και τον πολιτισμό της. Όλοι εμείς που τασσόμαστε ενάντια στη βία", είπε ο κ. Κακλαμάνης στο σύντομο χαιρετισμό του και συμπλήρωσε ότι τις επόμενες ημέρες θα αρχίσουν και οι εορταστικές εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί σε όλα τα σημεία της πόλης ενώ θα λειτουργήσει και το χωριό του Αη Βασίλη.
Στόχος μας, είπε τέλος, ο δήμαρχος είναι να ζωντανέψει το εμπορικό κέντρο της πόλης και να έρθει ξανά το χαμόγελο στα χείλη των παιδιών. Όση ώρα μιλούσε ο δήμαρχος, 100 περίπου μαθητές είχαν συγκεντρωθεί και τραγούδαγαν κάποια άλλα τραγούδια που ενδεχομένως άρεσαν στον 15χρονο Αλέξανδρο.

Μετά από το άναμμα του δένδρου και τα βεγγαλικά στην πλατεία ανάμεσα στα κουκλόσπιτα άρχισαν να τραγουδούν τόσο η μπάντα του δήμου όσο και η παιδική χορωδία χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα.
Τελευταία ανανέωση ( 17.12.08 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB