spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις από το Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Ηλιούπολης
Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις από το Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Ηλιούπολης PDF Εκτύπωση E-mail
  
09.12.08
politistiko_ilioupoliΤο Πολιτιστικό Κέντρο αποχαιρετά μία πλούσια σε πολιτιστικά δρώμενα χρονιά, με μία εβδομάδα εορταστικών εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους. Συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, εικαστικά εργαστήρια κ.ά., ζωντανεύουν το πνεύμα των Χριστουγέννων και μας προετοιμάζουν με τον καλύτερο τρόπο για να υποδεχτούμε το νέο έτος: Πρόγραμμα εκδηλώσεων
Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου

19.00:
Χριστουγεννιάτικη συναυλία από τη Φιλαρμονική του Δήμου Ηλιούπολης «Απόστολος Μόσχος», στο Θέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου.
Διευθύνει ο Φραγκίσκος Κοντορούσης.

Κυριακή 14 Δεκεμβρίου

18.00:
Εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής του Δημήτρη Δάλα στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης.
Πρόκειται για ένα συνδυασμό ζωγραφικής και κατασκευών origami, ένα ταξίδι σε φωτεινές πολιτείες, ένα παιχνίδι με χρώματα και φιγούρες που ακροβατούν και απογειώνονται.
Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί εργαστήρι origami για παιδιά. Το εργαστήριο περιλαμβάνει βασικές τεχνικές διπλώματος του χαρτιού, κάποιες απλές κατασκευές αλλά και πειραματισμούς των παιδιών.Η έκθεση θα διαρκέσει έως την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου και θα λειτουργεί καθημερινά από τις 18.00 έως τις 21.00.

19.00: «Γοργόνα, Γοργονίτσα», μία παράσταση από το Εικαστικό Θέατρο Κούκλας «Πράσσειν Άλογα», εμπνευσμένη από το γνωστό παραμύθι του Χ. Κ. Άντερσεν, στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης.

Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου

18.00-20.00:
Εικαστικό εργαστήρι από τη Θεανώ Χριστοπούλου στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης.
Τα παιδιά κατασκευάζουν τα δικά τους πολύχρωμα στολίδια για το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Τρίτη 16 Δεκεμβρίου

18.00-20.00:
Εικαστικό εργαστήρι από τη Θεανώ Χριστοπούλου στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης.
Τα παιδιά δημιουργούν χριστουγεννιάτικες κάρτες για τους αγαπημένους τους.

Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου

18.00:
Ύμνοι και κάλαντα της Ελλάδας και ευρωπαϊκά τραγούδια των Χριστουγέννων από το Νέο Φωνητικό Σύνολο και τη Δημοτική Χορωδία Ηλιούπολης, στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας.
Διευθύνει η Βαρβάρα Κουτίβα.

19.00:
«Ένα μπαλόνι μυστικά», μία παράσταση με ζωντανή μουσική, από το «Θέατρο του Παπουτσιού Πάνω στο Δέντρο», στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης.

Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου

18.00-20.00:
Εργαστήριο Origami για παιδιά από τον Δημήτρη Δάλα, στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης.
Το εργαστήριο περιλαμβάνει βασικές τεχνικές διπλώματος του χαρτιού, κάποιες απλές κατασκευές αλλά και πειραματισμούς των παιδιών.

Σάββατο 20 Δεκεμβρίου

19.00:
«Ο Άι Βασίλης…κοκκινοσκουφίτσα» της Μαρίας Κίτρα, μία παράσταση σε σκηνοθεσία της Αργυρώς Δημακέα, από το Εφηβικό Τμήμα του Θεατρικού Εργαστηρίου του Δήμου Ηλιούπολης, στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης.
Την εκδήλωση κλείνει η Παιδική Χορωδία του Δήμου Ηλιούπολης, με χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα, υπό τη διεύθυνση της Βαρβάρας Κουτίβα.

Κυριακή 21 Δεκεμβρίου

11.30:
«Η μικρή μάγισσα», μία παράσταση σε κείμενα και σκηνοθεσία της Μάγιας Δεληβοριά από το Παιδικό Τμήμα του Θεατρικού Εργαστηρίου του Δήμου Ηλιούπολης, στο Θέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου.

19.00 «Τα Χριστούγεννα ταξιδεύουν στην Ευρώπη», μία συναυλία με χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα από όλη την Ευρώπη, από τη Συμφωνική Μαθητική Ορχήστρα του Δήμου Ηλιούπολης «Ν. Μάντζαρος», την Ορχήστρα Ελληνικής Μουσικής «Μ. Λοΐζος», την Παιδική Χορωδία του Δήμου Ηλιούπολης και τη Χορωδία του 6ου Γυμνασίου Ηλιούπολης, στο Θέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου.
Διευθύνει ο Γιώργος Σιωράς.


Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι δωρεάν για το κοινό.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα του Πολιτιστικού Κέντρου, 210 9940699 και 210 9920393.
Τελευταία ανανέωση ( 14.12.08 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB