spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow Κανονικά θα γίνονται από 1η Δεκεμβρίου τα δρομολόγια σχολικών λεωφορείων για μαθητές με αναπηρία
Κανονικά θα γίνονται από 1η Δεκεμβρίου τα δρομολόγια σχολικών λεωφορείων για μαθητές με αναπηρία PDF Εκτύπωση E-mail
  
29.11.08
 Κανονικά θα γίνονται όλα τα δρομολόγια μεταφοράς στα ειδικά σχολεία των μαθητών με Ειδικές Ανάγκες (ΑΜΕΑ) καθώς και Μουσικά και Διαπολιτισμικά σχολεία, από την Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2008, μετά τη θετική απόφαση που έλαβε σήμερα το αρμόδιο τμήμα του Ελεγκτικού Συνέδριου, το οποίο έκρινε νόμιμες τις διαδικασίες των διαγωνισμών, που είχε διενεργήσει η Νομαρχία Αθηνών.
Με την απόφαση αυτή δίνεται το πράσινο φως στη Νομαρχία Αθηνών να προχωρήσει στην υπογραφή συμβάσεων με τους μειοδότες των διαγωνισμών, ώστε να εκτελεστούν απρόσκοπτα οι μεταφορές των 2.500 μαθητών από όλη την Αττική. Επίσης, η απόφαση δίνει την δυνατότητα να ολοκληρωθούν άμεσα οι διαδικασίες του διαγωνισμού για τα υπόλοιπα 28 δρομολόγια, που είχαν ανασταλεί εν όψει της απόφασης του Ελεγκτικού Συνέδριου.
Ο νομάρχης Αθηνών, εξέφρασε την ικανοποίησή του και τόνισε ότι «η απόφαση αυτή, μετά την αίτηση ανάκλησης, που υποβάλλαμε στο αρμόδιο τμήμα του Ελεγκτικού Συνέδριου, μάς δικαιώνει απόλυτα και επιβεβαιώνει την επιμονή μου προς το υπουργείο Παιδείας για αλλαγή της αναχρονιστικής νομοθεσίας, σχετικά με την μεταφορά των μαθητών. Τώρα έχουν στα χέρια τους και την απόφαση Ανωτάτου Δικαστηρίου για να κατανοήσουν πλήρως ότι πρέπει να δώσουν οριστική λύση».
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB