spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow Ενημερωτικό Σημείωμα από την τεχνική υπηρεσία για το πρώτο εξάμηνο του 2008
Ενημερωτικό Σημείωμα από την τεχνική υπηρεσία για το πρώτο εξάμηνο του 2008 PDF Εκτύπωση E-mail
  
08.07.08
Η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ηλιούπολης, με επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο Γαβριήλ Αραμπατζή, θα ήθελε να σας ενημερώσει σχετικά την πορεία των έργων της για το πρώτο εξάμηνο του 2008 χρονικό διάστημα από 01/01/2008 έως 30/6/08. Η διεύθυνση τεχνικών υπηρεσιών του δήμου σύμφωνα με το οργανόγραμμα της έχει τρία τμήματα, α) το Τμήμα Μελετών, Έργων και Κατασκευών, β) το Τμήμα Σχεδίου Πόλης, Πολεοδομίας και Κτηματολογίου και γ) το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Έργων και Εγκαταστάσεων και ένα γραφείο της Γραμματείας Τεχνικών Υπηρεσιών.

ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΕΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στη συντήρηση των σχολείων, αρχικά από το τεχνικό συνεργείο που καθημερινά εκτελεί μικροεπισκευές σε όλα τα σχολικά κτίρια, αλλά παράλληλα συντάχθηκαν μελέτες για να αντιμετωπιστούν τα περισσότερα προβλήματα

Α΄ ΕΡΓΑ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ

  1. «Κατασκευή 1ου Παιδικού Σταθμού οδού Αθηναδώρου» το έργο κατασκευάζεται μέχρι σήμερα έχει ολοκληρωθεί ο φέρον οργανισμός του κτιρίου. Εγκρίθηκε το ποσό 392.938,00€ από το Συμβούλιο Δημοσίων Έργων Νομαρχίας Αττικής (ΣΔΕΝΑ) 1η Συμπληρωματική Σύμβαση και εντός των ημερών θα υπογραφεί από τον Δήμο και τον Ανάδοχο του έργου προκειμένου να ολοκληρωθεί. Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα «ΘΗΣΕΑΣ» και προβλέπεται να ολοκληρωθεί εντός του έτους 2009.
  2. «Συντήρηση και επισκευή σχολικών κτιρίων» Αριθμός Μελέτης 21 του 2008 προϋπολογισμού 250.000,00€. Γίνονται εργασίες συντήρησης σε όλα τα σχολικά συγκροτήματα προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα περισσότερα προβλήματα πριν την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου.
  3. Έγινε αποδοχή προσφοράς του Ιδρύματος «Προστασία Μητρικών έργων Σταμάτη και Ελένης Βαφειάδη» για την ανέγερση παιδικού σταθμού έναντι της Πλ. Αναγνωσταρά με την 220 απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου του 2008. Για την υλοποίηση του έργου αυτού απαιτείται συνεργασία του Δήμου με το Ίδρυμα για τις περαιτέρω ενέργειες.
  4. "Προσθήκη αίθουσας πολλαπλών χρήσεων στο 10ο Δημοτικό». Έχουν ολοκληρωθεί οι μελέτες των Αρχιτεκτονικών, Στατικών, Ηλεκτρομηχανολογικών και είμαστε στο στάδιο ελέγχου των στατικών και μόλις ολοκληρωθεί και ο έλεγχος των Η/Μ θα γίνει η έκδοση της οικοδομικής αδείας. Η Τεχνική Υπηρεσία ολοκληρώνει τα τεύχη των Οικοδομικών και μαζί με τα τεύχη των Η/Μ (που έχουν δοθεί σε εξωτερικό συνεργάτη με απευθείας ανάθεση) θα συντάξει τη διακήρυξη για τη δημοπράτηση του έργου. Συγχρόνως θα στείλει τ΄ ανωτέρω προς έγκριση στον Ο.Σ.Κ..
  5. «Κατασκευή 17ου Δημοτικού Σχολείου». Βρισκόμαστε στο στάδιο υποβολής φακέλου για την έγκριση Τοπικού Ρυμοτομικού για την κατασκευή του. Ανατέθηκε η γεωλογική μελέτη σε εξωτερικό μελετητή. Επίσης απαιτείται περιβαλλοντική μελέτη για την έγκριση της χρήσης από το Δασαρχείο.
  6. Ολοκληρώθηκε η «Κατασκευή του 4ου Παιδικού σταθμού» και λειτουργεί από το Φεβρουάριο
  7. Μετά από χρηματοδότηση του Ο.Σ.Κ., είναι σε εξέλιξη η προμήθεια και προσθήκη αρχικά 3 προκατ αιθουσών και στη συνέχεια άλλων 5 αιθουσών σε σχολικά συγκροτήματα προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα στέγασης των μαθητών .Αριθμός Μελέτης 27 του 2008 προϋπολογισμού 60.000,00€ για τις 3 αίθουσες.
  8. Επίσης στον Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων έχει γίνει αίτημα και πρόκειται στους επόμενους μήνες  να υπογραφεί προγραμματική σύμφαση μεταξύ ΟΣΚ και του Δήμου για την προσθήκη 6 Αιθουσών διδασκαλίας, Αίθουσας πολλαπλών χρήσεων και βιβλιοθήκης στο 7ο και 21ο Δημοτικό Σχολείο.
  9. Ο Δήμος μας, με χρηματοδότηση από το Υπουργείο Εσωτερικών (προγραμματική σύμβαση 25.000,00€), έχει ξεκινήσει εργασίες, που θα ολοκληρωθούν πριν την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου, για την εγκατάσταση φυσικού αερίου και στην αντικατάσταση των καυστήρων πετρελαίου με καυστήρες φυσικού αερίου στις εγκαταστάσεις κεντρικής θέρμανσης των σχολείων. Τα σχολεία που θα εκτελεστούν εργασίες είναι: 2ο Γυμνάσιο, 14ο Νηπιαγωγείο, 1ο ΤΕΕ, 2ο ΤΕΕ, 3ο ΣΕΚ, 5ο Γυμνάσιο & ενιαίο Λύκειο και 22ο Νηπιαγωγείο.

Β΄ ΕΡΓΑ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ

Δείξαμε ιδιαίτερη ευαισθησία στην συντήρηση των υπαρχουσών παιδικών χαρών. Πέρα από τις μικροεπισκευές που καθημερινά εκτελούνται από το Τεχνικό Συνεργείο του Δήμου μας, είναι σε εξέλιξη και έγιναν τα κάτωθι έργα:

  1. «Ανάπλασης παιδικής χαράς στην πλ. Εθνικής Αντίστασης» αριθμός μελέτης 33 του 2008 προϋπολογισμού 276.000,00€ το έργο δημοπρατείται τον Ιούλιο και αφού παρθούν οι απαραίτητες εγκρίσεις, θα εκτελεστεί το μήνα Οκτώβριο.
  2. «Συντήρηση παιδικών χαρών» αριθμός μελέτης 3 του 2008 προϋπολογισμού 100.000,00€. Προβήκαμε στην σύνταξη και δημοπράτηση του έργου για την συντήρηση όλων των παιδικών χαρών του Δήμου για την καλύτερη και άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων που παρουσιάζονται καθ΄ όλη τη διάρκεια του έτους. Το έργο ξεκίνησε τον Ιούνιο και θα διαρκέσει 12 μήνες.
  3. Συντήρηση παιδικών χαρών, αριθμός μελέτης 69 του 2007 προϋπολογισμός 30.000,00€ . Το έργο έγινε με ανάθεση στη ΔΕΚΕΗΛ για τις παιδικές χαρές στην πλ. Ανεξαρτησίας στην Πλ. Αναγνωσταρά και στην Εργ. Τύπου.
  4. «Προμήθεια οργάνων παιδικών χαρών» αριθμός μελέτης: 34/08 προϋπολογισμού 45.000,00€. Έχει συνταχθεί η μελέτη και εκκρεμούν οι σχετικές εγκρίσεις. Τα όργανα θα τοποθετηθούν σε παιδικές χαρές σύμφωνα με τις υποδείξεις της Υπηρεσίας και τα αιτήματα των δημοτών. Η προμήθεια θα ολοκληρωθεί εντός του Αυγούστου.

Γ΄ ΕΡΓΑ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

Θέλοντας ν΄ αναβαθμίσουμε τους αθλητικούς χώρους του Δήμου μας προβήκαμε στην σύνταξη και υλοποίηση των κάτωθι μελετών - έργων:

  1. «Αποκατάσταση προβλήματος μόνωσης στο Δημοτικό Κολυμβητήριο» αριθμός μελέτης 23 του 2008 προϋπολογισμού 43.000,00€. Το έργο δημοπρατήθηκε στις 3 Ιουνίου και θα ξεκινήσουν εργασίες τον Αύγουστο.
  2. «Αποκατάσταση στέγης Α΄ κλειστού γυμναστηρίου λόγω επικινδυνότητας» αριθμός μελέτης 2 του 2008 προϋπολογισμού 124.000,00€. Το έργο θα ολοκληρωθεί μέχρι το μήνα Σεπτέμβριο.
  3. «Διαμόρφωση αίθουσας πολλαπλών χρήσεων για τα προγράμματα μαζικού αθλητισμού στο Δημοτικό Κολυμβητήριο» αριθμός μελέτης 2 του 2007 προϋπολογισμού 150.652,96€. Το έργο ολοκληρώθηκε τον Ιούνιο και έχει δοθεί προς χρήση.
  4. «Κατασκευή γηπέδου ποδοσφαίρου 5Χ5 (mini) στα Πολυκλαδικά Λύκεια» αριθμός μελέτης 31 του 2008 προϋπολογισμού 75.00,00€. Έχει κατατεθεί η μελέτη στον Ο.Σ.Κ. και περιμένουμε τις απαραίτητες εγκρίσεις προκειμένου να δημοπρατηθεί το έργο. Η χρηματοδότηση θα γίνει από τον Ο.Σ.Κ.
  5. «Επισκευή κλειστού γυμναστηρίου στο 5ο Λύκειο» αριθμός μελέτης 29 του 2008 προϋπολογισμού 45.000,00€. Έχει κατατεθεί η μελέτη στον Ο.Σ.Κ. και περιμένουμε τις απαραίτητες εγκρίσεις προκειμένου να δημοπρατηθεί το έργο. Η χρηματοδότηση θα γίνει από τον Ο.Σ.Κ.

Δ' ΕΡΓΑ ΣΕ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ & ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

Επίσης, προβήκαμε στην επισκευή πεζοδρομίων για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών μας με τα εξής έργα:

  1. «Ανακατασκευή και κατασκευή πεζοδρομίων σε κοινόχρηστους χώρους και πλατείες προϋπολογισμού 160.000,00€ όπως πλ. Βεάκη , πλ. Αναγνωσταρά, οδό Πλαπούτα, οδό Πλουτάρχου, στην οδό Ροβ. Γκάλι, στη Μαρ. Αντύπα ( έναντι πλ. Π.Π.Γερμανού), στην οδό Ύδρας και Μνησικλέους ( έμπροσθεν Ειδικού Σχολείου), στην οδό Μυκόνου και Δεδούση, στην οδό Μυκόνου και Αιγίνης και στην οδό Μυκόνου και Λάρνακος.
  2. Βρίσκεται σε εξέλιξη το έργο «Κατασκευή και ανακατασκευή πεζοδρομίων σε διάφορα σημεία της πόλης» αριθμός μελέτης 22 του 2008 προϋπολογισμού 53.550,00€ όπου θα επισκευαστούν πεζοδρόμια σε διάφορα σημεία της πόλης
  3. Ταυτόχρονα συντάσσεται μελέτη για την «Ανάπλαση πεζοδρομίων μεγάλων εμπορικών δρόμων» προϋπολογισμού 4.000,00€ η οποία βρίσκεται στο στάδιο της ολοκλήρωσης και έπεται η εφαρμογή της.
  4. Επίσης έχει γίνει εισήγηση στο δημοτικό συμβούλιο για την έναρξη διαδικασιών για την κατασκευή πεζόδρομων και δρόμων ήπιας κυκλοφορίας στην περιοχή της κεντρικής πλατείας.

Μεγάλα έργα σε κοινόχρηστους χώρους:

  1. «Ανάπλαση πάρκου Αναστάσεως» αριθμός μελέτης 18 του 2008 προϋπολογισμού 170.000,00€. Το έργο δημοπρατήθηκε και μετά την έγκριση της Περιφέρειας θα ξεκινήσουν οι εργασίες το Σεπτέμβριο και θα ολοκληρωθεί σε οκτώ μήνες.
  2. «Ανάπλαση της πλατείας 25ης Μαρτίου» αριθμός μελέτης 30του 2008 προϋπολογισμού 130.000,00€ το έργο θα δημοπρατηθεί τον Ιουλίου και θα ξεκινήσει το μήνα Σεπτέμβριο.
  3. Προμήθεια και τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων για το έργο "Ανάπλαση πρασίνου Ηρώς Κων/πούλου μεταξύ των οδών Εθνάρχου Μακαρίου και Παπαναστασίου" προυπολογισμού 45.000,00€ για την ολοκλήρωση του έργου στην περιοχή της Κάτω Ηλιούπολης.
  4. «Επέκταση αποχετευτικού αγωγού ακαθάρτων στον παράδρομο Βουλιαγμένης και στην πλατεία Αναγνωσταρά», αριθμός μελέτης 56 του 2007 προϋπολογισμού 92.000,00€. Το έργο δημοπρατήθηκε στις 10 Ιουνίου του 2008 και μετά την έγκριση της Περιφέρειας θα ξεκινήσουν οι εργασίες το Σεπτέμβριο.

Μελέτες:

  1. Επικαιροποίηση των μελετών (Αρχιτεκτονικής, Η/Μ, Φυτοτεχνικής και τοπογραφικής) για το «ΧΑΛΙΚΑΚΙ» προκειμένου να κατατεθούν στη Νομαρχία Αθηνών για να ολοκληρωθεί το έργο. Ο προϋπολογισμός του έργου θα ξεπεράσει το 1.500.000,00€
  2. Συντάσσεται μελέτη από εξωτερικό μελετητή για την «Αρχιτεκτονική μελέτη διερεύνηση διευκόλυνση πρόσβασης ατόμων με ειδικές ανάγκες σε δρόμους με κλίμακες στην περιοχή Αγ. Μαρίνας» προϋπολογισμού 3.700,00€. Είναι μια πρωτοβουλία και υποχρέωση του Δήμου απέναντι στα άτομα με ειδικές ανάγκες για την πρόσβαση τους σε δρόμους με κλίμακες στην περιοχή της Αγ. Μαρίνας.
  3. Συντάσσεται μελέτη από εξωτερικό μελετητή για την «Ανάπλαση της πλ. Ανεξαρτησίας» προϋπολογισμού 3.700,00€ προκειμένου να αναβαθμιστεί η περιοχή και να λυθεί το έντονο κυκλοφοριακό πρόβλημα.
  4. Συντάσσεται αρχιτεκτονική μελέτη για την «Κατασκευή Πνευματικού Κέντρου - Βιβλιοθήκης - Καταστημάτων και Υπόγειου χώρου στάθμευσης αυτοκινήτων» προκειμένου να κατατεθεί στις αρμόδιες Υπηρεσίες προς έγκριση.
  5. Συντάσσεται αρχιτεκτονική μελέτη για την «Κατασκευή παιδικού σταθμού επί της οδού Αγαμέμνονος» προκειμένου να κατατεθεί στις αρμόδιες Υπηρεσίες προς έγκριση.
  6. Συντάσσεται αρχιτεκτονική μελέτη από την Υπηρεσία μας για την «Κατασκευή γηροκομείου στο Δήμο Ηλιούπολης» προκειμένου να κατατεθεί στις αρμόδιες Υπηρεσίες προς έγκριση.

Έργα συντήρησης σε δημοτικά κτίρια όπως:

  1. «Κατασκευή μεταλλικού υπόστεγου στο γκαράζ του Δήμου» προϋπολογισμού 250.000,00€.
  2. «Ανακατασκευή μόνωσης στο Α΄ ΚΑΠΗ» αριθμός μελέτης 7 του 2008 προϋπολογισμού 35.000,00€
  3. «Επισκευή μόνωσης στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Ηλιούπολης» αριθμός μελέτης 60 του 2007 προϋπολογισμού 35.000,00€,
  4. «Διάφορες εργασίες στο Δημοτικό Κινηματογράφο» αριθμός μελέτης 19 του 2008 προϋπολογισμού 20.000,00€.

Επίσης κατασκευάζονται νέα οστεοφυλάκια στο χώρο του κοιμητηρίου για τις ανάγκες και τις αιτήσεις των δημοτών με δύο μελέτες .Το έργο της μελέτης με αριθμό 11 του 2008 το εκτελεί η ΔΕΚΕΗΛ με προϋπολογισμό 50.000,00€ και για το έργο με μελέτη 16 του 2006 έγινε διαγωνισμός και θα ολοκληρωθεί τους επόμενους μήνες προϋπολογισμός του έργου 70.000,00€

Ε' ΕΡΓΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΠΟΛΗΣ

Για την αντιμετώπιση προβλημάτων και εργασίες συντήρησης στην πόλη προβήκαμε στην δημοπράτηση των παρακάτω έργων

  1. «Αποκατάσταση φθορών οδοστρώματος και ανύψωση φρεατίων» αριθμός μελέτης 19 του 2007 προϋπολογισμού 100.000,00€
  2. «Συντήρηση πινακίδων ονοματοθεσίας οδών ΚΟΚ κλπ» αριθμός μελέτης 16 του 2008 προϋπολογισμού 20.000,00€ ι
  3. «Καθαρισμός - συντήρηση φρεατίων αγωγών ομβρίων υδάτων» αριθμός μελέτης 28 του 2008 προϋπολογισμού 150.000,00€
  4. Ανόρυξη αρδευτικής γεώτρησης στο δημοτικό χώρο στάθμευσης οχημάτων αριθμός μελέτης 32 του 2008 προϋπολογισμού 53.550,00€

Όσο αφορά τις ασφαλτοστρώσεις έχει κατατεθεί έγγραφο στο ΥΠΕΧΩΔΕ ώστε να προγραμματιστεί η ασφαλτόστρωση σε δρόμους αρμοδιότητας του Υπουργείου όπως η πλ. 28ης Οκτώβρη, η Ελ. Βενιζέλου (προέκταση Κατεχάκη) Λ. Πρωτόπαπα, 17η Νοέμβρη κ.λ.π.

ΤΜ. ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΛΗΣ

Α' Αναθεώρηση Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου - Οργάνωση χρήσεων γης και λειτουργιών - Σημειακές πολεοδομικές παρεμβάσεις Δήμου Ηλιούπολης

Ο Δήμος μας έχει προκηρύξει διαγωνισμό για την ανωτέρω μελέτη προϋπολογισμού 262.932,83€ με σκοπό την αναθεώρηση του Γενικού πολεοδομικού σχεδίου του Δήμου μας και τον καθορισμό των χρήσεων γης.

Β΄Όμβρια - ΝΟΜΑΡΧΙΑ

Καταθέσαμε έγγραφο, με συνημμένο πλήρη φάκελο μελετών για την «Κατασκευή αγωγών ομβρίων για την αντιπλημμυρική προστασία του Δήμου Ηλιούπολης», στην Νομαρχία Αθηνών ώστε να ενταχθούν σε μελλοντική εργολαβία.

Οι μελέτες αφορούν την κατασκευή 2 αγωγών ήτοι:

α)Τον αγωγό Σ3 κατάντη της εισόδου Η-3.0 ακολουθεί τις οδούς Μαραθωνομάχων - Πάρου- Αθηνών- Μαρ. Αντύπα- Πλαπούτα- Πιπίνου- Διέλευση από το πάρκο Καλαβρύτων και εκβάλει στο Ρέμα Πικροδάφνης

β)Τον αγωγό Σ2 κατάντη της εισόδου Η-2.0 ακολουθεί τις οδούς Λεωφ. Σοφ. Βενιζέλου στη διασταύρωση της με την πλ. Εθν. Αντίστασης, ο αγωγός ακολουθεί περιμετρικά την πλατεία από την πλευρά της Λ. Ειρήνης και συμβάλλει στον αγωγό Σ3.
Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου θα ξεπεράσει τα 12.000.000,00€

Γ' Κεραίες κινητής τηλεφωνίας

Ο Δήμος έχει δείξει ιδιαίτερη ευαισθησία για την απομάκρυνση των ήδη εγκατεστημένων κεραιών κινητής τηλεφωνίας από τις κατοικημένες περιοχές. Καταρχήν εντόπισε πλήθος κεραιών, και ενήργησε άμεσα προς τις αρμόδιες Υπηρεσίες (Πολεοδομία Αθηνών- Ε.Ε.Τ.Τ.) για τον έλεγχο της νομιμότητας τους.

Όσες φορές ο Δήμος έχει κληθεί να γνωματεύσει για την έγκριση περιβαλλοντικών όρων (με το ισχύον νομοθετικό καθεστώς) έχει λάβει αρνητικές αποφάσεις για την εγκατάσταση σταθμών βάσης κινητής τηλεφωνίας σε κατοικημένες περιοχές. Σε καταγγελίες που υπήρξαν για παράνομους σταθμούς ενήργησε άμεσα προς τις αρμόδιες Υπηρεσίες για την απομάκρυνση τους.

Δ΄ Τροποποίηση Ρυμοτομικού και Καθορισμός πλάτους οδών

Το τμήμα σχεδίου πόλεως ασχολείται με τροποποιήσεις Ρυμοτομικού και καθορισμό πλάτους οδών όπως η οδός Κυλλήνης όπου έχει ληφθεί απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου η οποία απαιτείται σύμφωνα με τις διαδικασίες, έχει κοινοποιηθεί στους παρόδιους ιδιοκτήτες και εκκρεμεί η έγκριση από το Δασαρχείο για την οριστική υποβολή φακέλου στην Δ/νση ΠΕΧΩ Περιφέρειας Αττικής, και τροποποίηση ρυμοτομικού για την κατασκευή 24ου Νηπιαγωγείου.Για την συγκεκριμένη τροποποίηση απαιτείται «ισοζύγιο γης» για το λόγο αυτό προτάθηκε το ακίνητο Δημοσίου με ΑΒΚ 1941 (Δαβάκη - Μεγ. Αλεξάνδρου) το οποίο είναι ήδη παραχωρημένο στο Δήμο μας για να δεχθεί εξ' ολοκλήρου τη χρήση παιδικής χαράς.Δόθηκε σε εξωτερικό μελετητή η αποτύπωση και η σύνταξη κτηματολογικού διαγράμματος για την σύντομη κατάθεση φακέλου στην Πολεοδομία Αθηνών.

ΤΜΗΜΑ Η/Μ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

Το τμήμα των Η/Μ εγκαταστάσεων πέρα από τις καθημερινές εργασίες του συνεργείου των ηλεκτρολόγων με αντικατάσταση των καμμένων λαμπτήρων, τη συντήρηση του δικτύου ηλεκτροφωτισμού της πόλης και επίλυση των προβλημάτων που παρουσιάζονται στα σχολεία μας, προέβει και στην σύνταξη των κάτωθι μελετών:

  1. Προμήθεια και τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων για το έργο "Ανάπλαση πρασίνου Ηρώς Κων/πούλου μεταξύ των οδών Εθνάρχου Μακαρίου και Παπαναστασίου" προυπολογισμού 45.000,00€ για την ολοκλήρωση του έργου στην περιοχή της Κάτω Ηλιούπολης.
  2. Για την συντήρηση του δικτύου ηλεκτροφωτισμού της πόλης δημοπρατείται μελέτη προυπολογισμού 100.000,00€ αριθμός μελέτης 20 του 2008 για την "Προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού για την συντήρηση του δικτύου ηλεκτροφωτισμού της πόλης"
  3. Έχει συνταχθεί μελέτη για την "Προμήθεια φωτιστικών σωμάτων για την συντήρηση του δικτύου ηλεκτροφωτισμού της πόλης" προυπολογισμού 180.000,00€ προκειμένου είτε ν΄αντικαταστασθούν παλαια φωτιστικά σώματα με νέα είτε να τοποθετηθούν νέα σε διάφορα σημεία της πόλης.

 

Τελευταία ανανέωση ( 11.07.08 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB