spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow Ιστολόγιο της φιλόπτωχος αδελφότητας Ι.Ν. Κοιμήσεως Ηλιουπόλεως
Ιστολόγιο της φιλόπτωχος αδελφότητας Ι.Ν. Κοιμήσεως Ηλιουπόλεως PDF Εκτύπωση E-mail
  
26.06.08

Γιατί Δημιουργήσαμε αυτό το Ιστολόγιο.

Το Ευαγγέλιο λέει ότι όταν κάνεις ελεημοσύνη να μη ξέρει το αριστερό σου χέρι τι κάνει ο δεξί, με την έννοια ό, τι κάνεις να το κάνεις κρυφά και να το γνωρίζεις μόνο εσύ και ο Θεός! Και βέβαια ό,τι λέει το Ευαγγέλιο για τον πιστό είναι ... "Ευαγγέλιο" δηλαδή δεν χωρά αμφισβήτηση. Χωρά μόνο συζήτηση για να γίνει πιο κατανοητό!
Κι όμως το Φιλόπτωχο του Ναού μας δημιούργησε ένα Ιστολόγιο για να κάνει γνωστό το έργο του! Γιατί;
Το Φιλόπτωχο δεν είναι ένας άνθρωπος! Το Φιλόπτωχο είναι όλοι οι Ενορίτες μιάς συγκεκριμένης Ενορίας που προσφέρουν και ενδιαφέρονται για τους φτωχούς και αναξιοπαθούντες αδελφούς τους. Το Φιλόπτωχο το εκπροσωπεί μία Επιτροπή που διαχειρίζεται τα χρήματα και ότι άλλο προσφέρουν οι αδελφοί μας σε είδος. Μία επιτροπή διορισμένη από την Αρχιεπισκοπή με αυτή την συγκεκριμένη διακονία. Είναι λοιπόν ασφάλεια για την Επιτροπή αυτή να γνωρίζουν όσο πιο πολλοί άνθρωποι είναι δυνατόν τι κάνει και πως διαχειρίζεται το υστέρημα των συνανθρώπων μας. γι αυτό και δημιουργήσαμε αυτό το ιστολόγιο! Για να ενημερώνουμε! Για να μπορεί ο καθένας να βρεί απάντηση στο ερώτημα "που πάνε τα λεφτά που δίνουμε";
Βέβαια δεν πρόκειται ποτέ να δημοσιοποιήσουμε τα ονόματα ούτε των δωρητών, εκτός αν γίνει μια εντυπωσιακή δωρεά, ούτε ακόμα περισσότερο των παραληπτών των χρημάτων και των τροφίμων.
Τελειώνοντας παρακαλούμε θερμά όσους διαβάζετε αυτές τις γραμμές να προσεύχεστε στον Κύριο να μας φωτίζει να διαχειριζόμαστε με σύνεση τα όσα μας εμπιστεύονται οι συνάνθρωποί μας προς δόξαν Θεού και ωφέλεια ψυχών.
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB