spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow 5η Έκθεση Βιβλίου Ηλιούπολης
5η Έκθεση Βιβλίου Ηλιούπολης PDF Εκτύπωση E-mail
  
16.06.08
4biblioyΓια μια ακόμη χρονιά, η Κεντρική Πλατεία της πόλης μας  θα φιλοξενήσει από τις   18 έως τις 29 Ιουνίου, την Έκθεση Βιβλίου,  που συνδιοργανώνει το Πολιτιστικό Κέντρο με το Σύλλογο Βιβλιοπωλών Ηλιούπολης και θα ζωντανέψει από ένα πλήθος μουσικών και λογοτεχνικών εκδηλώσεων. Καθημερινά, από τις 19.30 έως και τις 23.30, όλοι οι βιβλιόφιλοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να προμηθευτούν τις καινούργιους εκδόσεις, σε μια ατμόσφαιρα γιορτής. Το ρυθμό θα δώσουν συγκροτήματα, ροκ και  έντεχνης μουσικής, από την πόλη μας.
Αναλυτικά, το πρόγραμμα των εκδηλώσεων είναι:

Τετάρτη 18 Ιουνίου και ώρα 19.30
Ο συγγραφέας Βασίλης Παπαθεοδώρου παρουσιάζει «Το μεγάλο ταξίδι της κινέζικης πάπιας», ένα περιπετειώδες, οικολογικό παραμύθι (Εκδόσεις Καστανιώτης).

Πέμπτη 19 Ιουνίου και ώρα 21.00 - Εγκαίνια έκθεσης
Ο Κωστής Μαραβέγιας, με το συγκρότημά του Maraveyas illegál, μας «αφηγείται» τις δικές του μουσικές ιστορίες και μας υπενθυμίζει ότι «La vita e bella».

Παρασκευή 20 Ιουνίου και ώρα 21.00
Συναυλία ροκ μουσικής από το συγκρότημα Callmelazy.

Σάββατο 21 Ιουνίου και ώρα 21.00
Συναυλία  ροκ μουσικής από το συγκρότημα Mopar.

Κυριακή 22 Ιουνίου και ώρα 20.00
Η συγγραφέας Λίνα Κοντοπούλου, παρουσιάζει ως θεατρική παράσταση, το βιβλίο της   «Η μαγική συνταγή που θα σώσει τη γη».

Δευτέρα 23 Ιουνίου και ώρα 20.30
Ο συγγραφέας Βαγγέλης Ηλιόπουλος αφηγείται, με παιχνίδια ρόλων, την ιστορία του νέου του βιβλίου, «Ο κότσυφας απαιτεί το δάσος να σωθεί» και στη συνέχεια, τα παιδιά, μέσα από εκπαιδευτικές δραστηριότητες της  Βασιλικής Νίκα,  αναλαμβάνουν να ευαισθητοποιήσουν τους μεγάλους για τα θέματα της προστασίας των δασών.

Τρίτη 24 Ιουνίου και ώρα 21.00
Βραδιά έντεχνης και ελαφρολαϊκής μουσικής με το   Δημήτρη Φωτόπουλο και  τους   Φίλιππο Περιστέρη,  Θέλμα Καραγιάννη και  Πασχάλη Τσέρνα.

Τετάρτη 25 Ιουνίου και ώρα 20.30
Ο συγγραφέας   του βιβλίου «Η ΣΙΡΕΦΑ και οι χαμένες νότες», Γιώργος Κωνσταντινίδης, ταξιδεύει τα παιδιά στη χώρα της μουσικής. Κορυφαίοι συνθέτες και μουσικά όργανα παρουσιάζονται μέσα από ηχητικά παιχνίδια και εικόνες (Εκδόσεις Άγκυρα).

Πέμπτη 26 Ιουνίου  και ώρα 21.00
Συναυλία με ρεμπέτικα και λαϊκά τραγούδια από το συγκρότημα   «Ρακοσυλλέκτες».  Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, θα υπάρχει ενημέρωση και διαδραστική επικοινωνία με το κοινό, από το εκπαιδευτικό και θεραπευτικό προσωπικό της  Ανοιχτής Θεραπευτικής Κοινότητας «Στροφή», με αφορμή την  Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών.

Παρασκευή 27 Ιουνίου και ώρα 21.00
Συναυλία ροκ μουσικής από τους «soul free».

Σάββατο 28 Ιουνίου και ώρα 21.00
Συναυλία από το ελληνικό ροκ συγκρότημα  «Μέρες».

Κυριακή 29 Ιουνίου και ώρα 20.30
Παρουσίαση του βιβλίου του   Πάνου Τότσικα «Εδώ κάποτε…Συμβολή στην Ιστορία της Ηλιούπολης» και του dvd του   Μάριου Νόττα, που το συνοδεύει.

Τελευταία ανανέωση ( 16.06.08 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB