spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow Νέος Πανελλήνιος Τετραψήφιος Αριθμός κλήσης 1510 για τον ΟΓΑ
Νέος Πανελλήνιος Τετραψήφιος Αριθμός κλήσης 1510 για τον ΟΓΑ PDF Εκτύπωση E-mail
  
23.05.08
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η λειτουργία του «νέου τηλεφωνικού κέντρου του ΟΓΑ» με τον τετραψήφιο αριθμό 1510. Το νέο τηλεφωνικό κέντρο του ΟΓΑ, εξοπλισμένο με όλα τα σύγχρονα ηλεκτρονικά μέσα, εξυπηρετεί εισερχόμενες κλήσεις των συναλλασσομένων με τον Οργανισμό πολιτών για την παροχή εξατομικευμένης πληροφόρησης από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 8.00 έως 15.00. Το κόστος της κλήσης προς τον πανελλήνιο τετραψήφιο αριθμό 1510 του ΟΓΑ είναι «αστικής χρονοχρέωσης» από τον καλούντα, αυτό σημαίνει ότι αν κάποιος πολίτης καλεί εκτός των ορίων του νομού Αττικής θα χρεώνεται με αστική χρονοχρέωση και η διαφορά της υπεραστικής με αστικής χρέωσης θα επιβαρύνει τον ΟΓΑ.
Η Υποστηρικτική λειτουργία του νέου τηλεφωνικού κέντρου 1510:

1. Μπορεί να εξυπηρετεί μέχρι 2.500 εισερχόμενες κλήσεις ανά ημέρα λειτουργίας με παροχή εξατομικευμένης πληροφόρησης προς τους συναλλασσομένους με τον Οργανισμό πολιτών.

2. Υποδέχεται εισερχόμενες κλήσεις στον τηλεφωνικό αριθμό 210- 3322100 των συναλλασσομένων με τον Οργανισμό, τις οποίες θα προωθεί/εκτρέπει στα επιθυμητά εσωτερικά τηλέφωνα του Οργανισμού, λειτουργώντας κατʼ αυτόν τον τρόπο ως Υπηρεσία Υποδοχής (Reception).

3. Εκτελεί εξερχόμενες κλήσεις- επαναπαντήσεις προς τους συναλλασόμενους του ΟΓΑ για την παροχή εξατομικευμένης πληροφόρησης. Οι κλήσεις αυτές αφορούν σε επαναπαντήσεις σε ερωτήματα που τέθηκαν με προηγούμενη κλήση τους στο τηλεφωνικό κέντρο 1510. Οι εξερχόμενες κλήσεις προς τους συναλλασσομένους θα εκτελούνται Δευτέρα έως Παρασκευή από 8.00 – 15.00.

4. Αναζήτηση στοιχείων και πληροφοριών των ασφαλισμένων σχετικά με την εξέλιξη της αίτησής τους μέσω του πληροφοριακού συστήματος του ΟΓΑ (δημιουργία αντιγράφου του πληροφοριακού συστήματος του ΟΓΑ).

Στο πλαίσιο της αναβάθμισης των υπηρεσιών του ΟΓΑ, με τη λειτουργία του νέου εκσυγχρονισμένου τηλεφωνικού κέντρου 1510 παρέχεται η δυνατότητα στους συναλλασσομένους να έχουν μια άμεση επικοινωνία με τον Οργανισμό και μια εξατομικευμένη απάντηση στα θέματα που τους απασχολούν.

Ενημερώνουμε ότι οι κλήσεις προς το νέο τηλεφωνικό κέντρο του ΟΓΑ 1510 πραγματοποιούνται μόνο από σταθερό τηλέφωνο και όχι από κινητό.

Από το Γραφείο Διοίκησης ΟΓΑ
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB