spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Αθλητικά
Αθλητικά
ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ Β' ΕΣΚΑ PDF Εκτύπωση E-mail
  
05.10.11

basket_andrikoΒριλησσιακος ΑΟ- Γ.Σ. Ηλιούπολης   55 - 70  (23-41)
Διαιτητές:
Αναγνώστου-Κουτσουμπός.

Βριλησσιακος ΑΟ (Αναστασίου): Χαλαβατζής 3(1), Ματζονης 2, Μπότης 2, Κωστόπουλος 7(1), Κατσαμπέκης 13, Μπολμπατης , Παρδαβέλλας 17, Αγγελόπουλος 2, Γιαμπάνης , Χρυσάγης 2, Δουβρος 6, Νικολαϊδης 1.

Γ.Σ. Ηλιούπολης (Κωστόπουλος): Ζευγωλής , Ευαγγέλου 3(1), Σαμόλης 13(2), Γκόλμπαν , Σταυρόπουλος 8(1), Παπαδάκης 20(3), Βλουτής 10(1), Δάβρης , Μαντάς 4, Κώνστας 10(1), Δελλής , Ρούμελης 2.

 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ-ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΑΠΟ 24/9/11 ΩΣ 29/9/11 PDF Εκτύπωση E-mail
  
24.09.11

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ
ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ «ΓΡΗΓΟΡΗΣ  ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ»


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ-ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΑΠΟ  24/9/11  ΩΣ  29/9/11

 

   ΗΜΕΡΑ

ΗΜ/ΝΙΑ

ΩΡΑ

ΑΘΛΗΜΑ

Α΄ΚΛΕΙΣΤΟ

ΓΥΜΝ/ΡΙΟ

Β΄ΚΛΕΙΣΤΟ

ΓΥΜΝ/ΡΙΟ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ

ΣΤΑΔΙΟ

Β΄ ΑΘΛΗΤ.

ΚΕΝΤΡΟ

 

 

   ΣΑΒΒΑΤΟ

24-9-11

 16:30

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

 

 

 

ΔΙΑΝΑ

 ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ

 

   ΚΥΡΙΑΚΗ

25-9-11

 16:30

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

 

 

 

ΦΩΣΤΗΡΑΣ

ΔΙΑΓΟΡΑΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   ΤΕΤΑΡΤΗ

 28-9-11

16:00

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

 

 

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ

ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

 

 

 

 28-9-11

16:00

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

 

 

 

ΔΙΑΝΑ

ΑΟ Ν. ΙΩΝΙΑΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Ενέργειες Ναυτικού Ομίλου Ηλιούπολης για τα Προβλήματα Λειτουργιάς του Κολυμβητηρίου PDF Εκτύπωση E-mail
  
24.09.11

noh"ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ Ν.Ο.Η. ΓΙΑ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝΤΩΝ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ".

Τα Κολυμβητικά Σωματεία Ηλιούπολης σε μία προσπάθεια εύρεσης λύσης στα σοβαρά προβλήματα που ταλανίζουν τα Κολυμβητικά Σωματεία Ηλιούπολης, τόσο εξ' αιτίας της στάσης της διοίκησης του Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ. απέναντι στα προβλήματα που δημιουργήθηκαν με τις συνεχείς αλλαγές προγραμμάτων όσο και με τη βλάβη που προέκυψε με την αντλία του μηχανοστασίου, συναντήθηκαν τη Δευτέρα 19/9 με το Δήμαρχο Κο Βαλασόπουλο.
Στη συνάντηση παρευρέθη και ο Αντιπρόεδρος του Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ. Κος Γιαννόπουλος.
Τα τρία Κολυμβητικά Σωματεία Ν.Ο.Η., ΑΛΜΠΑΤΡΟΣ και Γ.Σ.Η. επέδωσαν το παρακάτω Υπόμνημα στον Κο Δήμαρχο:

Αγαπητέ Κε Δήμαρχε ,

Κάθε αρχή κολυμβητικού έτους, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων , αντιμετωπίζουμε σοβαρά προβλήματα στην έναρξη της λειτουργίας των κολυμβητικών σωματείων με αποτέλεσμα να καθίσταται δύσκολος και αδύνατος ο προγραμματισμός των δραστηριοτήτων των παιδιών μας.
Η συνεχείς προσπάθειες αλλαγής του ωρολογίου προγράμματος των κολυμβητικών σωματείων και μεταφοράς του σε <<νεκρές ώρες>> (15.00-16.00).
Η συνεχής αλλαγή του αριθμού των διαδρομών ανά εκπαιδευτική ώρα.
Η φετινή έξωση των stand των σωματείων από το κτίριο του κολυμβητηρίου με τον ισχυρισμό ότι είναι μόνιμα γραφεία (Φ.Ε.Κ. 1362/2001- ΑΡΘΡΟ 13- ΠΑΡ. 4), στερώντας την άμεση πρόσβαση ,ενημέρωση και συναλλαγή γονιού - Σωματείου όπως συμβαίνει σε άλλους Δήμους [ Aργυρούπολη , Φάληρο (γραφείο), Ζωγράφου, Ν. Σμύρνη (γραφεία) και αλλού].
Οι συνεχείς αυξήσεις από το 2002 στο μηνιαίο χαράτσι που καταβάλλεται στα σωματεία κολύμβησης καθιστώντας το μίσθωμα διαδρομής το ακριβότερο πανελλαδικά (φέτος 11 ευρώ η διαδρομή/ώρα) την ίδια περίοδο που τα υπόλοιπα αθλητικά σωματεία ανοικτών γηπέδων όχι μόνο δεν πλήρωναν αλλά και επιδοτούνταν, όπως και σήμερα μέσω της μείωσης κατά 80% του λεγόμενου <<κόστους χρέωσης αθλητικών χώρων ανά ώρα>> από 5€ σε 1€ ανά ώρα).
Η άνευ προηγούμενου και για πρώτη φορά από ενάρξεως λειτουργίας του Δημοτικού Κολυμβητηρίου καθυστέρηση οριστικοποίησης του προγράμματος και έναρξης λειτουργίας.
Η πρόθεση της Πολιτικής Διοίκησης του ΠΑΟΔΗΛ της συνύπαρξης ενηλίκων και μικρών παιδιών στο ίδιο ωράριο γεγονός που σε κανένα κολυμβητήριο δεν συμβαίνει ( πρόβλημα που προ υπήρξε και που λύθηκε μετά από έντονες διαμαρτυρίες των γονιών).
Η αποδεδειγμένη έλλειψη θέλησης της Πολιτικής Διοίκησης να συγκεράσει απόψεις με αποτέλεσμα τις ατελείωτες ώρες διαβούλευσης που στην συνέχεια καταλήγουν σε αποφάσεις άσχετες με το περιεχόμενο των προτάσεων που αρχικά αντιμετωπίστηκαν θετικά από την Διοίκηση.


Τελευταία ανανέωση ( 24.09.11 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Sτη Football League 2 τελικά η Ηλιούπολη PDF Εκτύπωση E-mail
  
06.09.11

Απορρίφθηκε η έφεση της Ηλιούπολης από την επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ, κάτι που σημαίνει ότι η ομάδα δυστυχώς παραμένει στη Football League 2.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη  συνεδρίαση έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

1.Συνεκδικάζοντας τις από 4-8-2011 εφέσεις των ΠΑΕ ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΣΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΑΛΚΟΥ, ΜΙΧΑΗΛ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ και ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ κατά της υπ΄ αριθμόν 300/3-8-2011 απόφασης της ΠΕ/FOOTBALL LEAGUE-LEAGUE 2 , με την υπ' αριθμόν 183/5-9-2011 απόφασή της δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ' ουσία τις εφέσεις των ΠΑΕ ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΣΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΑΛΚΟΥ και ΜΙΧΑΗΛ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ.
Δέχεται τυπικά και κατ' ουσία την έφεση του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ. Εξαφανίζει ως προς αυτόν την εκκαλουμένη απόφαση. Απαλλάσσει αυτόν των πειθαρχικών παραπτωμάτων που του αποδόθηκαν και διατάσσει την διαβίβαση αντιγράφων που μνημονεύονται στο σκεπτικό στον Ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα της ΕΠΟ και στην Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE-LEAGUE 2.

Τελευταία ανανέωση ( 06.09.11 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Γ.Σ Ηλιούπολης Volley: Ενίσχυση από Πετρούπολη! PDF Εκτύπωση E-mail
  
08.08.11
Δgsl340ύο παίκτες, οι οποίοι πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους στον Γ.Σ Πετρούπολης τη φετινή σεζόν, πρόκειται να φορέσουν τη φανέλα του Γ.Σ Ηλιούπολης την επόμενη χρονιά! Ο λόγος για τους Γιάννη Μαγκλάρα και Νίκο Παπαγιαννόπουλο, οι οποίοι έχουν ενταχθεί στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας του Γιάννη Παπαχρήστου με τη μορφή της υποσχετικής από τους ιθύνοντες του Γ.Σ Πετρούπολης! Αναλυτικά, το περιεχόμενο της ανακοίνωσης για την ένταξη των δύο αθλητών στο ρόστερ της ομάδας. «Τα τμήματα Εφήβων και Παίδων ενισχυθήκαν με την απόκτηση επιπλέον δύο αθλητών οι οποίοι δόθηκαν με υποσχετική από τον Γ.Σ. Πετρούπολης στον σύλλογο μας. Πρόκειται για τους Γιάννη Μαγκλάρα και Νίκο Παπαγιαννόπουλο.
Ο υπεύθυνος του τμήματος βόλεϊ Ανδρών της Ηλιούπολης κος Στράτος Αργυρός θέλει να ευχαριστήσει την διοίκηση του Γ.Σ. Πετρούπολης και τον Πρόεδρο κο Δαλέντζα Μανώλη για την άψογη συνεργασία». Επίσης, στη διάθεση του κ. Παπαχρήστου πρόκειται να βρίσκονται τη νέα χρονιά και οι παίκτες, οι οποίοι έχουν παραχωρηθεί σε Ολυμπιακό και Α.Ο.Γ Ζώη με τη μορφή της υποσχετικής.
 
Δευτεραθλήτρια Ελλάδος η Ηλιούπολη στο beach handball PDF Εκτύπωση E-mail
  
08.08.11
bhc_ilioupoliΛίγο η απειρία των παιχτών,λίγο η κούραση από τον αγώνα του Σαββάτου με τον Παναιτωλικό σε συνδυασμό με την εκπληκτική εμφάνιση του τερματοφύλακα των SUMMER 04 είχε ως αποτέλεσμα την ήττα με 2-0 σετ (14-11 , 16-13). Παρόλα αυτά είναι μεγάλη επιτυχία για την ομάδα η συμμετοχή της στο Final four και η νίκη της στον ημιτελικό επί του πρώην πρωταθλητή και δευτεραθλητη Ευρώπης Παναιτωλικού.
Στις γυναίκες η ομάδα κατέλαβε την τέταρτη θέση και δεν τα κατάφερε στο μικρό τελικό να κερδίσει την ομάδα της Πρέβεζας. Οι απουσίες και κάποια σφυρίγματα των διαιτητών ήταν μοιραία για την ομάδα των γυναικών.
Διαβάστε περισσότερα...
 
2ο AKROTIRI BEACH HANDBALL 2011 PDF Εκτύπωση E-mail
  
02.06.11
ilioupoli_bhcΤρίτη θέση και για τους άντρες και για τις γυναίκες στο 2ο AKROTIRI BEAH HANDBALL 2011 για την ομάδα της Ηλιούπολης.
Δημοσιεύματα: sport-fm.gr ενώ αξιοσημείωτη ήταν η παρουσία της Ηλιούπολης που πήρε δύο 3ες θέσεις ,handballteam.blogspot.gr πολύ καλή εμφάνιση για την ILIOUPOLI BHC η οποία παρουσιάστηκε πολύ βελτιωμένη και με μία μόλις ήττα βρέθηκε στην τρίτη θέση.
Με την τρίτη θέση η ομάδα έκανε ένα καθοριστικό βήμα για την είσοδό της στο final four. Επόμενο τουρνουά στην Πρέβεζα στο τουρνουά που διοργανώνετε στις 16-17-18-19 Ιουνίου 2001( PREVEZA BEACH HANDBALL 2011 - GREECE - EUROPEAN TOURNAMENT EBT). Το συγκεκριμένο θα τουρνουά κρίνει πολλα για για τις ομάδες που θα προκριθούν στην τελική φάση (final four).
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ,ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ www.handball.gr
Διαβάστε περισσότερα...
 
Μαζικός αθλητισμός από δήμους της Αττικής PDF Εκτύπωση E-mail
  
28.04.11
Σε μία δύσκολη οικονομικά περίοδο, με την απογοήτευση και τον πεσιμισμό να κυριαρχούν στην ψυχολογία μεγάλης μερίδας του κόσμου, δήμοι της Αττικής προσφέρουν μία διέξοδο προς κάτι γόνιμο, ουσιαστικό κι ευγενές, αλλά ταυτόχρονα και οικονομικά προσιτή.
Πρόκειται για τον μαζικό αθλητισμό. Με δεδομένο ότι η άθληση είναι η καλύτερη ψυχαγωγία του ανθρώπου σε κάθε ηλικία, οι δήμοι προσκαλούν τους συμπολίτες τους να γνωρίσουν τις χαρές του αθλητισμού και μάλιστα κοντά στα σπίτι τους. Επιπλέον, να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής τους και να αναπτύξουν δεξιότητες σ' ένα χώρο που θα τους αποτραβήξει, ιδίως τα παιδιά και τους νέους, από άλλες νοσηρές και επικίνδυνες δραστηριότητες για τη σωματική και ψυχική τους υγεία.
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 109 - 120 από 191
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB