spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
Θανασης Αθανασίου "Έμεινα εμβρόντητος..." , Αραμπατζής Γαβριήλ έχουμε επισημάνει κατ’ επανάληψη στο ΔΣ του ΠΑΟΔΗΛ αποφάσεις παραχωρήσεων μόνο με την υπογραφή του Προέδρου PDF Εκτύπωση E-mail
  
30.10.21
Θανάσης Αθανασίου Έμεινα εμβρόντητος όταν πληροφορήθηκα πως ο Δήμος Ηλιούπολης μέσω του ΠΑΟΔΗΛ παραχώρησε δημοτικούς αθλητικούς χώρους για γυρίσματα τηλεοπτικού προγράμματος που εξώφθαλμα υποβαθμίζει και υποτιμά το γυναικείο φύλο.
Την ίδια στιγμή δεκάδες σωματεία γυναικών ανά τη χώρα ζητούν επίσημα τη διακοπή του προγράμματος με δημόσιο ψήφισμα.
Ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΗΛ και ο Δήμαρχος οφείλουν εξηγήσεις πρώτα στις γυναίκες της πόλης και μετά στο δημοτικό συμβούλιο.
Αραμπατζής Γαβριήλ "Το έχουμε επισημάνει κατ’ επανάληψη στο ΔΣ του ΠΑΟΔΗΛ
Ανακοίνωση της παράταξης 27/2/2020 Για τον ΠΑΟΔΗΛ "Άμετρη φιλοδοξία… για διαφάνεια, για εφαρμογή της νομιμότητας και για χρηστή διοίκηση.
μεταξύ άλλων « Όσον αφορά τη διαφάνεια που επικαλείστε, η οποία, φυσικά, αποτελεί το ζητούμενο και για εμάς, δυστυχώς δεν είναι εμφανής. Έχουμε συχνά αναφερθεί στις αποφάσεις παραχωρήσεων προς τους συλλόγους και τους ιδιώτες μόνο με την υπογραφή του προέδρου, χωρίς την έγκριση και ενημέρωση του Διοικητικού Συμβουλίου. Η νέα διοίκηση και ο δήμαρχος είχαν δεσμευτεί ότι όλες οι αποφάσεις και τα πρακτικά θα αναρτώνται στο διαδίκτυο, κάτι που θα έπρεπε να ισχύει και για τις αποφάσεις και τα πρακτικά του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΑΟΔΗΛ. Δυστυχώς, δεν υπάρχουν ούτε στον ιστότοπο του Νομικού Προσώπου.»"
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB