spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow "Κάλλιο αργά παρά ποτέ" - Πέρασε πάνω απο ένας χρόνος απο την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την δημιουργία Θερμοκοιτίδας (νέων νεοφυών)επιχειρήσεων σε συνεργασία με το Ε.Β.Ε.Α προκειμένου να υπογραφεί το μνημόνιο συνεργασίας.
"Κάλλιο αργά παρά ποτέ" - Πέρασε πάνω απο ένας χρόνος απο την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την δημιουργία Θερμοκοιτίδας (νέων νεοφυών)επιχειρήσεων σε συνεργασία με το Ε.Β.Ε.Α προκειμένου να υπογραφεί το μνημόνιο συνεργασίας. PDF Εκτύπωση E-mail
  
06.03.21

Πέρασε πάνω απο ένας χρόνος (13/2/2020) απο την απόφαση με αριθμό 53/2020 του Δημοτικού Συμβουλίου  ΑΔΑ: ΩΑ77ΩΡΥ-Δ2Η  για την δημιουργία Θερμοκοιτίδας  (νέων νεοφυών) επιχειρήσεων σε συνεργασία με το Ε.Β.Ε.Α.

Mόλις στις 5 Μαρτίου 2021 η διοίκηση του Δήμου Ηλιούπολης μας ενημερώνει για την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας  μεταξύ της «Θερμοκοιτίδας Νεοφυών Επιχειρήσεων Αθήνας» του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών και του Δήμου Ηλιούπολης , από τους νομίμους εκπροσώπους των δύο οργανισμών, τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Β.Ε.Α. κ.Κωνσταντίνο Μίχαλο και τον Γιώργο Χατζηδάκη Δήμαρχο Ηλιούπολης , παρουσία του Αντιδημάρχου Τοπικής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας κ. Σταύρου Γεωργάκη.

"Κάλιο αργά παρα ποτέ" που λέει και ο θυμόσοφος λαός και ελπίζουμε οι διαδικασίες που απαιτούνται για να βοηθηθούν η νεανική επιχειρηματικότητα και η προαγωγή νέων καινοτόμων ιδεών, πατεντών και υπηρεσιών να" τρέξουν" πιο γρήγορα και όχι με τέτοιες καθυστερήσεις.   

Τελευταία ανανέωση ( 06.03.21 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB