spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
Κε Δήμαρχε, τα παιδιά περιμένουν ακόμα την ανακοίνωση για την έναρξη του.... e-κυνηγιού του θησαυρού PDF Εκτύπωση E-mail
  
21.09.20
 Η «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας» (ΕΕΚ) από το 2002 έχει καθιερωθεί ως ο σημαντικότερος θεσμός σε Ευρωπαϊκό επίπεδο για την προαγωγή βιώσιμων προτύπων κινητικότητας και κατ’ επέκταση για την διαμόρφωση και ανάπτυξη περιβαλλοντικού ήθους.

Με ανακοίνωση του ο Δήμος ανακοίνωσε σχετικά (ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ) ότι λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας δεν διοργάνωσε κάποιες σχετικές δράσεις. Όπως αναφέρεται και στην ανακοίνωση προγραμματίστηκε μία διαδραστική δράση με την μορφή ενός κυνηγιού χαμένου θησαυρού.

Η δράση ,όπως αναφέρεται και σε σχετική ανάρτηση του δημάρχου Ηλιούπολης στην προσωπική του σελίδα στο facebook ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ , για λόγους ασφαλείας  θα ξεκινήσει μετά το τέλος της επερχόμενης κακοκαιρίας, με νεώτερη ανακοίνωση.

Ευτυχώς για την Ηλιούπολη η κακοκαιρία δεν ήρθε και απο το πρωϊ της Κυριακής 20/9 επικρατούσαν καλές καιρικές συνθήκες. Παρόλα ταύτα η ειδοποίηση για την έναρξη δεν έχει υπάρξει μέχρι τώρα. 

Ενδεχομένως τα κρούσματα του covid-19 που εντοπίστηκαν σε σχολεία της πόλης αλλά και στο δημαρχείο, να έδρασαν ανασταλτικά στην έναρξη της δράσης όμως μία ανακοίνωση θα έπρεπε να υπάρξει.

Έξάλλου όπως αναφέρεται και στην ανακοίνωση η δράση μπορεί να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, χωρίς να δημιουργείται συνωστισμός και επομένως κανένας κίνδυνος για την ασφάλεια και την υγεία.

Κε δήμαρχε τα παιδιά περιμένουν ακόμα την ανακοίνωση για την έναρξη του  e-κυνηγιού του θησαυρού και ως γνωστό  «μην τάξεις σ' άγιο και σε παιδί κουλούρι».

Τελευταία ανανέωση ( 23.10.20 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB