spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow Ηλιούπολη : Βανδάλισαν με γκράφιτι μία απο τις νέες αίθουσες για την προσχολική εκ/πση.
Ηλιούπολη : Βανδάλισαν με γκράφιτι μία απο τις νέες αίθουσες για την προσχολική εκ/πση. PDF Εκτύπωση E-mail
  
09.09.20

 Με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ενημερώνει και εκφράζει την αγανάκτησή του, για τον βανδάλισμο με γκράφιτι μίας απο τις ολοκαίνουργιες αίθουσες  που προορίζονται για να καλύψουν ανάγκες της προσχολικής εκπάιδευσης.

Λίγες ώρες μετά την τοποθέτησή τους άγνωστοι θέλησαν να επιδείξουν τις .... "καλλιτεχνικές τους ανησυχίες  και τεχνοτροπίες" σε λάθος χώρο και με λάθος τρόπο.

Πραγματικά είναι κρίμα να επιδεικνύονται τέτοιες συμπεριφορές απο προφανώς νέους ανθρώπους. Η όποια φθορά θα αποκασταθεί , αλλά ως πότε η κοινωνία μας θα ανέχεται τέτοιες ανώριμες συμπεριφορές που φανερώνουν έλλειψη παιδείας και σωστής ανατροφής ;

 

 Δεν είναι η πρώτη φορά που σχολικά συγκροτήματα και εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις της Ηλιούπολης βανδαλίζονται με  γκράφιτι και με την πρόκληση φθορών και υλικών ζημιών. Ο Δήμος σε συνεργασία με την Αστυνομία και την αξιοποίηση πρόσφορων τεχνικών μέσων και υπηρεσιών, οφείλει να βρεί τρόπο αποτρέψει τέτοιες συμπεριφορές.

Τα χρήματα που δαπανώνται για την προμήθεια , την κατασκευή και την συντήρηση των σχολικών εγκαταστάσεων του Δήμου και του εξοπλισμού τους είναι πολλά και οι υπεύθυνοι δεν πρέπει να αρκούνται σε ευχολόγια αλλά πρέπει  βρούν άμεσα  , ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς ,  δραστικούς  τρόπους  τούς προστατέψουν.

Τελευταία ανανέωση ( 09.09.20 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB