spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow Δικαίωμα μετατροπής και ενσωμάτωσης εκτάκτων για τις σχολικές καθαρίστριες
Δικαίωμα μετατροπής και ενσωμάτωσης εκτάκτων για τις σχολικές καθαρίστριες PDF Εκτύπωση E-mail
  
26.08.20

 Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δήμοι για τις σχολικές καθαρίστριες με τον κορονοιό θα μπορούν να αντιμετωπιστούν είτε μετατρέποντας τις μερικής απασχόληςη σε πλήρους, είτε επεκτείνοντας τις έκτακτες δίμηνες συμβάσεις.

Τις διευκρινήσεις αυτές έκανε ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Τ. Θεοδωρικάκος στην ΚΕΔΕ καθώς όπως διαπίστωσαν οι δήμαρχοι οι θέσεις που εγκρίθηκαν με την Υπουργική Απόφαση και την κατανομή κατά δήμο υπολείπονται των πραγματικών αναγκών.

Σήμερα στο Δ.Σ. της ΚΕΔΕ συμμετείχε εκτάκτως και ο Υπουργός κ. Θεοδωρικάκος ο οποίος απαντώντας στα ερωτήματα των αιρετών διευκρίνισε ότι αν αντέχουν τα οικονομικά των δήμων, αυτοί μπορούν να μετατρέψουν τις συμβάσεις μερικής απασχόλησης που τους εγκρίθηκαν σε πλήρους ώστε να καλύψουν τα κενά.


Επίσης σημείωσε ότι οι δήμοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν και τις έκτακτες δίμηνες συμβάσεις που έχουν μέχρι σήμερα και λήγουν πριν τις 12 Σεπτεμβρίου και να καλύψουν επιπλέον ανάγκες.

Για το οικονομικό σκέλος που όπως έχει πει ο κ. Θεοδωρικάκος το κόστος των καθαριστριών ανέρχεται σε 30 εκατομμύρια ευρώ οι δήμοι θα λάβουν άμεσα 60 επιπλέον ως έκτακτη οικονομική ενίσχυση για τα μέτρα του κορονοιού.

ΠΗΓΗ : myota.gr

Τελευταία ανανέωση ( 27.08.20 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB