spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Προσφορές arrow Αγγελία - ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ
Αγγελία - ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ PDF Εκτύπωση E-mail
  
07.06.20

peri_gnvsewsΗ Επωνυμία του φορέα είναι: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΙΩΡΗΣ ΜΟΝ/ΠΗ Ι.Κ.Ε.

Το Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης ''Περί Γνώσεως'' , βρίσκεται στο Παγκράτι , Τ.Κ.11633 πλησίον του Ι.Ν. Προφήτη Ηλία , σε κεντρικό σημείο , στην οδό Δαμάρεως 83 και απέχει λίγες δεκάδες μέτρα από στάσεις λεωφορείων και τρόλλεϋ που κατευθύνονται  πρός και από το Κέντρο της Αθήνας ,καθώς και προς τις συνοικίες του Βύρωνα, Καισαριανής, Γούβας και Δάφνης-Υμηττού.
Το Φροντιστήριο Μ.Ε. «Περί Γνώσεως»  λειτουργεί εδώ και 5 χρόνια (4 ακαδημαϊκές χρονιές) , με άδεια του ΕΟΠΠΕΠ (18-06-2015) , άδεια Πυρασφάλειας, άδειες Διδασκαλίας κ.τ.λ.

 Έχει ενεργό μαθητολόγιο-πελατολόγιο και ενεργά τμήματα Γυμνασίου -Λυκείου και προετοιμασίας Πανελλαδικών. Οι διδάσκοντες συνεργάτες καθηγητές/τριες αριθμούν  9 -10 άτομα.

 Διαθέτει 2 Αίθουσες Διδασκαλίας στο Ισόγειο δυναμικότητας 12 ατόμων έκαστη και 2 Αίθουσες  Διδασκαλίας στο πατάρι του 1ου ημιορόφου , δυναμικότητας 10 και 8 μαθητών αντίστοιχα.

Το Φροντιστήριο  στεγάζεται σε ισόγειο χώρο  πολυκατοικίας 5 ορόφων με προσιτό ενοίκιο και εκτείνεται σε δύο επίπεδα συνολικού εμβαδού 170 τ.μ. Έχει θρανία και καθίσματα για 42 παιδιά/1h

Διαθέτει 2 πολύ ευρύχωρες τουαλλέτες (W.C.) δύο χώρων έκαστη, Γραφείο και χώρο υποδοχής Γραμματείας στο Ισόγειο, Γραφείο Διεύθυνσης στο πατάρι και μικρή κουζίνα εξοπλισμένη . Στο πίσω μέρος υπάρχει αυλή ευρύχωρη και ακάλυπτη και στο υπόγειο μια  ικανή αποθήκη με τουαλέτα και νιπτήρα για αποθήκευση υλικών .

Σχεδιάστηκε με ιδιαίτερη επιμέλεια από την αρχιτέκτονα μηχανικό  κα Αλεξάνδρα-(Άντα) Σταυροπούλου (΄Ομιλος Αρχιτεκτόνων ARCHIPLUS), με αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός χώρου με υψηλή αισθητική, με άρτιες προδιαγραφές ασφαλείας και κατάλληλος να ικανοποιήσει όλες τις σύγχρονες εκπαιδευτικές ανάγκες.

Οι αίθουσες διδασκαλίας είναι κλιματιζόμενες (ψύξη-θέρμανση), ευρύχωρες και διαχέονται τόσο από φυσικό φως, όσο και από ιδανικό τεχνητό φως - αποτέλεσμα φωτομετρικής μελέτης.  Στις εγκαταστάσεις μας υπάρχει  πρόσβαση σε όλα τα επιτεύγματα της νέας τεχνολογίας: υπολογιστές, διαδίκτυο, βιντεοπροβολείς παρουσιάσεων και διαδραστικοί πίνακες, που διασφαλίζουν την αλληλεπίδραση μαθητή και δασκάλου, τη βιωματικότητα και την αυτενέργεια του μαθητή.

Ο κάθε ενδιαφερόμενος / νη  μπορεί να βρει περισσότερα στοιχεία στο  site: www.perignoseos.edu.gr και στο FB    https://www.facebook.com/perignoseostutoring όπου υπάρχουν φωτογραφίες του χώρου, Eκπαιδευτικό υλικό, τα Νέα μας και οι Συνεργασίες μας!

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα με το τμήμα Γραμματείας  του ''Περί Γνώσεως'' στο email: Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε   (παρακαλούμε να μας δώσετε ένα κινητό σας τηλέφωνο) ή στο τηλεφωνικό μας κέντρο: 210-7563675 , για να σας ενημερώσουμε αναλυτικά για αυτά που μπορούμε να σας προσφέρουμε σε λεπτομέρειες .

Τελευταία ανανέωση ( 07.06.20 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB