spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Ηλιούπολη arrow ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΤΟΥΣ 2020
ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΤΟΥΣ 2020 PDF Εκτύπωση E-mail
  
11.01.20

 

Καλούμε τους ιδιοκτήτες καταστημάτων, υγειονομικού ενδιαφέροντος - εμπορικών καταστημάτων καθώς και τους ιδιοκτήτες περιπτέρων, οι οποίοι επιθυμούν να κάνουν χρήση κοινόχρηστου χώρου του Δήμου το έτος 2020, για την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων - λειτουργικών στοιχείων - εμπορευμάτων τους, να προσέλθουν στο Δήμο (Τμήμα Εσόδων) και να καταθέσουν αίτηση για την κατάληψη κοινόχρηστου, έως την 29η Φεβρουαρίου 2020, όπως προβλέπεται από τις διατάξεις των άρθρων 4,7,8 και 9 της αριθ. 88/2016  κανονιστικής απόφασης του Δ.Σ. Ηλιούπολης.

Επισημαίνεται ότι, όσοι από τους ιδιοκτήτες δεν προσέλθουν μέχρι την παραπάνω ημερομηνία να αιτηθούν την χορήγηση άδειας και κάνουν αυθαίρετη χρήση κοινόχρηστων χώρων, θα επιβληθούν εις βάρος τους οι κυρώσεις και τα πρόστιμα που προβλέπει το άρθρο 21 της ανωτέρω κανονιστικής απόφασης. 

Δ/νση Οικονομικών Υπηρεσιών

Δήμου Ηλιούπολης

 

Όμως οι ενδιαφερόμενοι αν προσπαθήσουν να αναζητήσουν την παραπάνω απόφαση ,για να δούν τι προβλέπεται απο τα αντίστοιχα άρθρα ,θα βρεθούν προ μίας εκπλήξεως. Η υπ'αριθμ 88/2016  ΑΔΑ: 7ΜΘΛΩΡΥ-ΦΜ5  δεν έχει καμμία σχέση με το αντικειμενο της ανακοίνωσης. Οι υπεύθυνοι για την σύνταξη της ανακοίνωσης πρέπει να προβούν στις απαραίτητες διορθώσεις. Ας επιδειχθεί η δέουσα προσοχή για λόγους αξιοπιστίας και  ακρίβειας  διατύπωσης  επίσημων ανακοινώσεων που αφορούν τέτοια θέματα.

Τελευταία ανανέωση ( 11.01.20 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB