spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
Ο 26χρονος Θανάσης Αθανασίου ορίστηκε τακτικό μέλος στο Δ.Σ. του Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ. PDF Εκτύπωση E-mail
  
22.01.17
athanasiou_athanasiosΩς εκπρόσωπος της δημοτικής παράταξης ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.
Με μια λιτή ανακοίνωση του στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλιούπολης ο επικεφαλής της παράταξης ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ κ. Ευσταθίου Αναστάσιος πρότεινε τον κ. Αθανασίου Αθανάσιο ως εκπρόσωπο της παράταξης με την ιδιότητα του  τακτικού μέλους στο Δ.Σ. του Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ (αμισθί θέση) για το έτος 2017. Ο Θανάσης Αθανασίου γεννήθηκε το 1991 στην Αθήνα, είναι διπλωματούχος Μηχανικός Ηλεκτρονικών υπολογιστών και Πληροφορικής  της  Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών με διπλωματική στη βελτίωση του κόστους παραγωγής με χρήση GISMA. 
Μιλά Αγγλικά και Γαλλικά και είναι άριστος  χρήστης  MS Office, C,C++,Java,SQL,PHP. Εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας, αυτήν την περίοδο στο  IT τμήμα κατασκευαστικής εταιρίας. Τελείωσε το 4ο λύκειο Ηλιούπολης και έχει εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις στο στρατό ξηράς(ΜΧ).
Έχει διατελέσει  Πρόεδρος του Δ.Σ. του φοιτητικού συλλόγου της σχολής Μηχανικών Ηλεκτρονικών υπολογιστών και Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πατρών καθώς και υπεύθυνος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ της σχολής,  Μέλος του Δ.Σ. της ΟΝΝΕΔ Ηλιούπολης και Μέλος του Δ.Σ. της Τ.Ο. ΝΔ Ηλιούπολης. 
Στις τελευταίες εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ ήταν υποψήφιος Πρόεδρος της Τ.Ο ΝΔ Ηλιούπολης και το μεγάλο ποσοστό της προτίμησης του εκλογικού σώματος που έλαβε του έδωσε τη δυνατότητα συμμετοχής και στο σημερινό  Δ.Σ. της Τ.Ο. ΝΔ Ηλιούπολης.
Το 2014 συμμετείχε στις Δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος με το συνδυασμό της δημοτικής παράταξης «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά».
Τελευταία ανανέωση ( 22.01.17 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB