spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
Η Πνευματική Εστία Ηλιουπόλεως Πήγε Μέγαρο PDF Εκτύπωση E-mail
  
12.01.17

pneymatiki_estia_megaroΟι δραστηριότητες της Πνευματικής και Πολιτιστικής Εστίας Ηλιουπόλεως, έκλεισαν για το 2016 με μία εξαιρετική εκδήλωση. Μετάβαση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών!
Ένα κατάμεστο πούλμαν ξεκίνησε από τον Ι.Ν. Κοίμησης της Θεοτόκου με επικεφαλής το Δ.Σ. του Συλλόγου για μια Χριστουγεννιάτικη Πανδαισία Ήχων και θρησκευτικής κατάνυξης στην αίθουσα "Χρήστος Λαμπράκης" του Μεγάρου.
Ο Αρχιμουσικός-Διευθυντής  Μύρων Μιχαηλίδης, η σοπράνο Μαρία Παλάσκα, τενόροι και μπάσοι με χορωδιακή επένδυση του "Μουσικού Συνόλου" του Δήμου Αθηναίων, απέδωσαν αριστουργηματικά το εορταστικό ορατόριο του 1741 που συνέθεσε ο Γερμανός μουσουργός ΓΙΩΡΓΟΣ-ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΧΑΪΝΤΕΛ, με τον επίκαιρο τίτλο "ΜΕΣΣΙΑΣ" με ελληνικούς υπέρτιτλους από ρήσεις του Ευαγγελίου.
Τα μέλη και οι φίλοι της Εστίας που παρακολούθησαν την παράσταση κατενθουσιάστηκαν και εξέφρασαν τις ευχαριστίες και τα συγχαρητήριά τους στην πρόεδρο Γεωργία Φιλίππου, στην αντιπρόεδρο Ρένα Σωφρονά και τα άλλα μέλη του Δ.Σ. που συνέλαβαν και υλοποίησαν αυτή την ιδέα και τους δόθηκε η ευκαιρία να ζήσουν μοναδικές στιγμές !

 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB