spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
Σακελαρίου Βασιλική -Βάννα υποψήφια για μέλος στην τοπική ΝΔ Ηλιούπολης - Όλοι μαζί από την αρχή και με προοπτική. PDF Εκτύπωση E-mail
  
30.03.16

vanna_sakelariouΦίλες Νεοδημοκράτισες & Φίλοι Νεοδημοκράτες
Την Κυριακή 3 Απριλίου 2016 στο Δημοτικό Αναψυκτήριο Ηλιούπολης θα διεξαχθούν εκλογές για την Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας Ηλιούπολης.
* Για ανάδειξη Προέδρου της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Ηλιούπολης
* Για ανάδειξη μελών της Δημοτικής Τοπικής Επιτροπής Ηλιούπολης
* Για ανάδειξη αντιπροσώπων (συνέδρων) των Νομαρχιακών Οργανώσεων στο Εθνικό Συνέδριο.

Υποβάλλω και πάλι την υποψηφιότητα μου για μέλος της Δημ Τ.Ο. Ηλιούπολης καθώς και για αντιπρόσωπος (σύνεδρος) στο Εθνικό Συνέδριο. Σας καλώ να συμμετέχετε ενεργά σε αυτή την εκλογική διαδικασία που είναι σημαντική για την ανοδική πορεία του κόμματος μας.

Με σεβασμό στην ιστορία μας Με αέρα ανανέωσης Με νέους ανθρώπους Με νέες ιδέες

Όλοι μαζί λοιπόν από την αρχή και με προοπτική.

Σας ζητώ σε αυτή την εκλογική διαδικασία να με στηρίξετε με την ψήφο σας για μέλος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Ηλιούπολης.

 

Βιογραφικό Σημείωμα

Δρ. Σακελλαρίου Βασιλική (Βάννα)* MD, ΜSc, ΡhD, Χειρούργος - Μαιευτήρ -Γυναικολόγος. Γεννήθηκε και ζει στην Ηλιούπολη και είναι μητέρα δύο παιδιών. Αφού αποφοίτησε από την Εράσμιο Ελληνογερμανική Σχολή και Γερμανική Σχολή Αθηνών, έλαβε το πτυχίο της Ιατροχειρουργικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Ρώμης «La Sapienza» με άριστα. Ανακηρύχθηκε Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών με άριστα παμψηφεί με θέμα τον καρκίνο των ωοθηκών. Στο μεταπτυχιακό της δίπλωμα ασχολήθηκε με τον καρκίνο της τραχήλου της μήτρας και έλαβε επίσης άριστα παμψηφεί. Εξειδικεύτηκε στο St George's Hospital της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Λονδίνου στην Γυναικολογική Ουρολογία και εργάστηκε ως Επιμελήτρια σε διάφορα νοσοκομεία.

Μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα, εργάστηκε στο 6° Ογκολογικό Νοσοκομείο, στο Ογκολογικό Νοσοκομείο «Αγ. Σάββας», καθώς και στο γυναικολογικό ιατρείο της Υγειονομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και στο Ευγενιδείου Θεραπευτηρίου ως υπεύθυνη. Σήμερα εργάζεται στο Μαιευτήριο «Έλενα Βενιζέλου» με το βαθμό του Διευθυντή ΕΣΥ.

Είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, της Ελληνικής Μαιευτικής και Γυναικολογικής Εταιρείας, της Εταιρείας Παθολογίας Τραχήλου και Κολποσκόπησης και άλλων Επιστημονικών Διεθνών Εταιρειών.

Η ενασχόληση της δεν περιορίζεται στα ιατρικά δρώμενα, είναι επίσης μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Ιατρών Λογοτεχνών και ιδρυτικό μέλος της Εταιρείας μελέτης έργου του Ιωάννη Καποδίστρια.

Έχει λάβει μέρος σε συγγραφή επιστημονικών βιβλίων, άρθρων και εργασιών που έχουν δημοσιευθεί σε ελληνικά και διεθνή περιοδικά, συμμετείχε σε πάνω από εκατό συνέδρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Επίσης ασχολήθηκε εθελοντικά και ως εκπαιδεύτρια στα προγράμματα της «ΠΡΟΛΗΨΗΣ» και «ΑΓΚΑΛΙΑΖΩ» για την πρόληψη του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας.

Συμμετείχε ως Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Ηλιούπολης με το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στις τελευταίες Δημοτικές εκλογές και επίσης υπήρξε μέλος του Δ.Σ. της Δημοτικής Τ.Ο. της Ν.Δ. Ηλιούπολης.

Ε-mail: Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε

Βασιλική Βάννα Σακελλαρίου

Τελευταία ανανέωση ( 30.03.16 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB